Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok αλλά και στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους και followers το πιο εντυπωσιακό δωμάτιο του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη youtuber και επιχειρηματίας, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο τακτοποιούσε ένα δωμάτιο του σπιτιού της το οποίο φαίνεται ότι το χρησιμοποιεί για γκαρνταρόμπα αλλά και για στούντιο για τα υπέροχα βιντεάκια της.

Το υπέροχο δωμάτιο της Μαίρης Συνατσάκη

Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη να ήθελε να μας δείξει ότι τακτοποιεί το όμορφο δωμάτιο, εμείς όμως προσέξαμε τις υπέροχες γωνιές του. Δίπλα από την είσοδο του δωματίου υπάρχει ένα μπουντουάρ το οποίο η Μαίρη Συνατσάκη προφανώς χρησιμοποιεί ως stand για τα καλλυντικά της. Φυσικά πάνω από το λευκό έπιπλο υπάρχει ένα μεγάλος καθρέφτης. Αριστερά αλλά και δεξιά από το δωμάτιο βλέπουμε πολλές ντουλάπες όπου η αγαπημένη youtuber όλα τα ρούχα της, τα παπούτσια της αλλά και τα αξεσουάρ της.

Ακόμα, σε παλαιότερες δημοσιεύσεις στο προσωπικό της προφίλ, η νέα μανούλα έχει δείξει και τις ντουλάπες οι οποίες βρίσκονται απέναντι από την πόρτα του δωματίου, οι οποίες είναι γεμάτες δεκάδες παπούτσια τα οποία η ίδια μπορεί να ξεχωρίσει χάρη στις διαφανείς και γυάλινες πόρτες τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ