Εγκαίνια έκανε η έκθεση της Absolut με τίτλο Absolut Dare στην γκαλερί “The Collection Gallery”.

Πάνω από 100 καλλιτέχνες μπήκαν στη διαδικασία να δημιουργήσουν ένα έργο τέχνης πάνω στη χαρακτηριστική φιάλη, δίνοντας έτσι τη δική τους πινελιά. Όπως ήταν αναμενόμενο, το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Τόσο μοναδικό όπως και οι 143 μοναδικές φιάλες της Absolut που βρίσκονταν στην έκθεση και σχεδιάστηκαν από δημόσια πρόσωπα και όχι μόνο.

Στην μαγική και φιλότεχνη βραδιά της Absolut, είχαν παρευρεθεί πολλοί καλλιτέχνες όπως, ο Βαλεντίνος Δημητρίου (Animator), η Άντρεα Χαραλαμπίδη (Glass artist), η Έλενα Ιασωνίδου (Ζωγράφος), η Κατερίνα Κυριάκου (Καλλιτέχνης), η Άννα Χατζηγρηγορίου (Σχεδιάστρια Μόδας), ο Καλοχωρίτης Δημήτρης (Illustrator), ο Στυλιανού Αντρέας (Καλλιτέχνης), ο Κλεάνθης Λοΐζου (Illustrator) και ηΔανάη Πατσάλου (Καλλιτέχνης).

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως, έκανε η makeup artist και δική μας fashion blogger στο HELLO! Cyprus, Ilona G, η οποία μας παρουσίασε την εντυπωσιακή δημιουργία που ετοίμασε. Παρέα με τον σύζυγό της, η γνωστή Influencer “μαγνήτισε” τα βλέμματα με το chic look που επέλεξε και μέσα από post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως με την εν λόγω δημιουργία, έστελνε και ένα “ηχηρό” μήνυμα στον κόσμο. Να ξυπνήσει, να ζήσει τη ζωή του όπως θέλει και να μην φοβόνται για τίποτα, έχοντας πίστη πως ότι επιθυμούν μπορούν να το καταφέρουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν θα στηρίξουν τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, “ΣΠΑΒΟ”, ενώ η διάρκεια της έκθεσης θα είναι ανοικτή προς το κοινό από τις 11 μέχρι τις 19 Ιουνίου στη γκαλερί “The Collection Gallery”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ