Αν κάτι μας έλειψε πολύ την περίοδο καραντίνας, ήταν η νυχτερινή ζωή, οι συναυλίες και η διασκέδαση μέχρι και τις πρωινές ώρες.

Ένα μήνα μετά την χαλάρωση των μέτρων οι εταιρείες παραγωγής ετοιμάζουν ήδη προγράμματα σε συναυλιακούς χώρους με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες που θα φτάσουν στο νησί, για να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο και να ζήσουν αν και μέσα Ιουλίου το καλοκαίρι έτσι όπως το έχουμε συνδεδεμένο στο μυαλό. Δηλαδή με μουσικές βραδιές, αγαπημένους φίλους και μοναδικά τραγούδια που αγαπάμε.

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις πρώτες συναυλίες που θα διεξαχθούν στην Κύπρο μετά την περίοδο αυτοπεριορισμού, τις οποίες αξίζει να δώσεις το παρόν σου!

Η πρώτη καλλιτέχνιδα που ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά είναι η Μαρίζα Ρίζου, η οποία την Τετάρτη 22 Ιουλίου έρχεται στο Σκαλί Αγλατζιάς στη Λευκωσία.

Ο δεύτερος καλλιτέχνης, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της γενιάς μας. Πρόκειται για τον Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος έρχεται για τρεις μοναδικές εμφανίσεις σε Λευκωσία στις 29 Ιουλίου,  στη Λεμεσό 30 Ιουλίου και στη Λάρνακα στις 31 Ιουλίου.

Μαζί με την Δήμητρα Μπουλούζου και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, θα φέρουν χρώμα στα καλοκαιρινά μας βράδια με κέφι, μεράκι και πολλά αγαπημένα τραγούδια, παλιά, νεότερα, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια εταιρεία παραγωγής προγραμματίζει και μια τρίτη μεγάλη συναυλία στις 27 Αυγούστου με πρωταγωνίστρια την πληθωρική, Ελευθερία Αρβανιτάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ