Την Κυριακή- την παραμονή της κηδείας της βασίλισσας– το παλάτι του Buckingham κυκλοφόρησε ένα πορτρέτο της στο οποίο τη βλέπουμε να χαμογελά.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το Μάιο, ενόψει των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, δείχνει τη βασίλισσα Ελισάβετ στο σπίτι της στο κάστρο του Windsor, φορώντας ένα όμορφο, γαλάζιο φόρεμα και μαργαριταρένια κοσμήματα.

Στο φόρεμά της βλέπουμε δύο καρφίτσες με διαμάντια, δώρο του πατέρα της, βασιλιά Γεώργιου, για τα 18α γενέθλιά της, το 1944.

Getty Images/Ideal Image

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι φτιαγμένο από τον οίκο Boucheron, και είναι διακοσμημένο με λευκά και γαλαζοπράσινα διαμάντια. Η βασίλισσα Ελισάβετ, το είχε φορέσει και στο παρελθόν, το 2020 όταν μίλησε στο έθνος για την 75η επέτειο της Ημέρας VE και το 2012 στην τηλεοπτική της ομιλία για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο.

Η μονάρχης και ο πατέρας της είχαν έναν υπέροχο δεσμό και, ενώ μπορεί να ήταν πολυάσχολος κυβερνώντας ένα έθνος, πάντα έβρισκε χρόνο για το κοριτσάκι του και της φερόταν με σεβασμό σε αντίθεση με πολλούς άλλους άντρες της εποχής.

Η αγάπη της Ελισάβετ για τον πατέρα της παρέμεινε ξεκάθαρη στην άρνησή της να γιορτάσει την επέτειο της πρώτης της ημέρας ως Βασίλισσα.

Πιστεύεται ότι η βασίλισσα είχε πάνω από 100 καρφίτσες και η Αυτού Μεγαλειότητα συχνά διάλεγε μία που να είχε σχέση με το άτομο, τη χώρα ή τον οργανισμό που επισκεπτόταν.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ