Με δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ γνωστοποιήθηκε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα μπορέσει να παραστεί στις ακολουθίες του Ιωβηλαίου της Παρασκευής.

Το πρωί της Πέμπτης, η Βασίλισσα παρευρέθηκε την οικογένειά της στον εορτασμό της ετήσιας παρέλασης γενεθλίων της, ένα στρατιωτικό θέαμα που περιλάμβανε περισσότερους από 1.200 αξιωματικούς και στρατιώτες και 240 άλογα σε μια επίδειξη μεγαλοπρέπειας και εκατοντάδες μουσικοί του στρατού έπαιξαν επίσης στους εορτασμούς.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Μπορεί να απόλαυσε πραγματικά τον εορτασμό των γενεθλίων της και την παρέλαση του “Trooping the Color”, όμως λόγω «δυσφορίας» θα είναι απούσα από την εκδήλωση της Παρασκευής, αφού όπως ανέφερε η ανακοίνωση, «λαμβάνοντας υπόψη το ταξίδι και τη δραστηριότητα που απαιτείται για να συμμετάσχει στην αυριανή εκδήλωση των Ευχαριστιών στον καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, με μεγάλη απροθυμία, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν θα παρευρεθεί».

Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές από το Παλάτι, η Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να αντιμετώπισε «σημαντικά προβλήματα κινητικότητας» στους εορτασμούς της Πέμπτης.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ