Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει σήμερα και αύριο η Πριγκίπισσα Άννα του Ηνωμένου Βασιλείου. Το μέλος της Βασιλικής Οικογένειας θα επισκεφθεί την Κυπριακή Δημοκρατία, τη Νεκρή Ζώνη και τις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ύπατης Αρμοστείας. Μεταξύ άλλων, η Πριγκίπισσα θα γίνει δεκτή και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.  

Αποδεχόμενη πρόσκληση της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών, η Πριγκίπισσα θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει Βρετανούς Ειρηνευτές του Βασιλικού Συντάγματος Διοικητικής Μέριμνας των Γκούρκας, του οποίου ασκεί τη Διοίκηση ως Συνταγματάρχις, για να τους ευχαριστήσει για την υπηρεσία και τη συνεισφορά τους στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

Η Πριγκίπισσα θα συνοδεύσει μέλη του Συντάγματος σε μια περιοδεία στη Νεκρή Ζώνη, καθώς επίσης και στο Κοιμητήριο Θυμάτων Πολέμου της Κοινοπολιτείας στο Wayne’s Keep, όπου θα καταθέσει στεφάνι σε βρετανικά και κυπριακά μνήματα. 

Θα παρευρεθεί, επίσης, σε δεξίωση που θα παραθέσει στην οικία του ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής, Ιρφάν Σιντίκ, όπου θα συναντηθεί με φίλους και εταίρους της Ύπατης Αρμοστείας από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο και την υπόλοιπη Κοινοπολιτεία. 

Η Πριγκίπισσα Άννα θα ολοκληρώσει την επίσκεψή της στη Βρετανική Βάση Δεκέλειας, όπου θα συναντηθεί με μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειές τους και θα εγκαινιάσει ένα νέο σχολείο για τα παιδιά των στρατιωτικών που υπηρετούν εκεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ