Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο μικρότερος αδερφός της, Τσαρλς Σπένσερ, προέβη σε μια προσωπική αποκάλυψη

Ο 9ος κόμης Τσαρλς Σπένσερ, μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνας, σε νέα απομνημονεύματα, μιλάει για την περίοδο που πέρασε στο οικοτροφείο.

Αποκάλυψε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην ηλικία των 11 ετών από μια γυναίκα μέλος του προσωπικού.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο μικρότερος αδερφός της, Τσαρλς Σπένσερ
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο μικρότερος αδερφός της, Τσαρλς Σπένσερ

Ο 9ος κόμης Σπένσερ, 59 ετών, περιγράφει λεπτομερώς τις σεξουαλικές επιθέσεις και τους ξυλοδαρμούς που υπέστη στο Maidwell Hall στο Νορθάμπτον, στα απομνημονεύματά του τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα, τα οποία λέει ότι του άφησαν ισόβια «δαιμόνια».

Σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του, A Very Private School, το οποίο κυκλοφόρησε στη Mail on Sunday, ο Charles λέει ότι κακοποιήθηκε από έναν βοηθό στο σχολείο όταν ήταν παιδί, τη δεκαετία του 1970.

Γράφει: «Φαινόταν να υπάρχει μια ανεπίσημη ιεραρχία μεταξύ των θηραμάτων της… επέλεγε ένα αγόρι κάθε φορά για να μοιράζεται το κρεβάτι της και το χρησιμοποιούσε για συνουσία. Ο έλεγχός της πάνω στα μαγευμένα αγόρια ήταν απόλυτος, γιατί πεινούσαμε για γυναικεία ζεστασιά και απελπιζόμασταν για προσοχή και στοργή».

Σε μια συνέντευξη στο Lorraine του ITV σήμερα το πρωί  (Δευτέρα 11 Μαρτίου), ο Τσαρλς είπε πώς οι εμπειρίες του επηρέασαν τους γάμους και τις σχέσεις του.

Ο Κόμης, που είναι ο μικρότερος αδερφός της αείμνηστης Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, λέει επίσης σε άλλο απόσπασμα από το βιβλίο ότι ξυλοκοπήθηκε με τις ακίδες μιας μπότας κρίκετ από τον δάσκαλο Λατινικών του σχολείου.

Περιέγραψε ότι ξαναζούσε τις εμπειρίες του στο σχολείο ως «μια απολύτως κολασμένη εμπειρία», γράφοντας: «Έχω δει συχνά βαθύ πόνο, που ακόμα τρεμοπαίζει στα μάτια των συνομιλίξων μου στο Maidwell. Πολλοί από εμάς φύγαμε από το Maidwell με δαίμονες ραμμένους μας ψυχές».

Σε απάντηση στους ισχυρισμούς του βιβλίου, η Maidwell Hall είπε ότι «λυπάται» για τις εμπειρίες που είχαν ο Earl Spencer και κάποιοι άλλοι στο σχολείο: «Είναι δύσκολο να διαβάσει κανείς για πρακτικές που, δυστυχώς, μερικές φορές πίστευαν ότι ήταν φυσιολογικές και αποδεκτές εκείνη την εποχή. Στην εκπαίδευση σήμερα, σχεδόν κάθε πτυχή της σχολικής ζωής έχει εξελιχθεί σημαντικά από τη δεκαετία του 1970. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με την προστασία των παιδιών και τη προώθηση της ευημερίας τους.»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ