Ο βασιλιάς Κάρολος θα καλωσορίσει μέλη της βασιλικής οικογένειας και αξιωματούχους από όλο τον κόσμο στα Ανάκτορα του Buckingham την Κυριακή ενόψει της κηδείας της Βασίλισσας Eλισάβετ.

Ο μονάρχης θα συνοδευτεί από τη βασιλική σύζυγο, Camilla, τον πρίγκιπα William και την πριγκίπισσα Kate και τον Κόμη και την Κόμισσα του Wessex.

Ως μέλη της βασιλικής οικογένειας που δεν εργάζονται, ο πρίγκιπας Harry, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Andrew δεν θα είναι παρόντες.

Οι θαυμαστές της οικογένειας ανυπομονούν να δουν τις γαλαζοαίματες να φορούν τιάρες, ανάμεσά τους και την πριγκίπισσα Kate. Παραδοσιακά, η πρώτη φορά που φοράει κάποια τιάρα είναι την ημέρα του γάμου της.

Γενικά, οι τιάρες φοριούνται σε εκδηλώσεις που ξεκινούν μετά τις 5 το απόγευμα και μόνο όπου ορίζει το πρωτόκολλο, όπως σε βασιλικά δείπνα και κρατικές επισκέψεις.

Φαίνεται ότι η Kate δεν θα φορέσει τιάρα στην εκδήλωση της Κυριακής, μια ημέρα πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Ενώ το πρωτόκολλο το επιτρέπει, το dress code έχει ως θέμα του το “lounge suit”, που σημαίνει ότι οι κυρίες δεν υποχρεούνται να φορούν τιάρες.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ