Αναστάτωση στο παλάτι φέρνουν οι πληροφορίες που αναγράφονται στο βιβλίο “Finding Freedom”, το οποίο θα αναφέρεται στη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Το βιβλίο έχει κυκλοφορήσει εδώ και δύο μέρες και όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, φίλοι του ζευγαριού έδωσαν πολλές πληροφορίες προς αποκάλυψη στον συγγραφέα.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η ζωή στο παλάτι δεν ήταν παραμυθένια, ενώ η πρώην δούκισσα του Σάσεξ ένιωθε «δολοφονημένη συναισθηματικά», αφού τα δημοσιεύματα σχετικά με τη ζωή της, αλλά και τον προηγούμενο της γάμο την έριχναν ψυχολογικά.

Η ίδια όπως και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας προέβησαν σε μαθήματα αυτοάμυνας, κάτι που δε φαίνεται να την έκαναν να νιώσει καλύτερα αφού, στο τέλος του 2016 είχε δεχθεί απειλές που αφορούσαν κυρίως την καταγωγή της.

Η Μέγκαν Μαρκλ δυσκολεύτηκε πολύ να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, προτού καν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, αναφέρεται πως από τους πρώτους μήνες της σχέσης της με τον πρίγκιπα, ένιωσε πως η σουρεαλιστική εμπειρία να της τηλεφωνεί κάποιος από το γραφείο του αγαπημένου της και να της υποδεικνύει τι κοσμήματα να φοράει ή το να μη χαμογελάει στους φωτογράφους, πήγαινε πολύ! Τόσο, που κάποιες φορές την έφερνε στα όριά της. Στο βιβλίο δεν παραλείπονται οι αναφορές και στις σχέσεις της Δούκισσας του Σάσεξ με τα βρετανικά μέσα και την ανελέητη κριτική που της ασκούσαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ