Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο πρίγκιπας Νικόλαος μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» το πρωί της Τετάρτης. Αφορμή στάθηκαν τα ταξίδια στα ελληνικά νησιά με την Axion Hellas, όπου έχει τη θέση του ειδικού συμβούλου.

Ο γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας καλημέρισε το κοινό, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον Γιάννη Ντσούνο που έχει γενέθλια. Μάλιστα, έκανε χιούμορ αναφέροντας ότι «όταν περνάς τα 50, μιλάς με την παρέα για τα χάπια που παίρνεις»!

Αναφερόμενος στο έργο που κάνουν με την Axion Hellas, ο πρίγκιπας Νικόλαος τόνισε: ««Ξεκινήσαμε από τη Σίφνο, πήγαμε στη Σχοινούσα, τώρα είμαστε Αστυπάλαια, θα πάμε στην Αμοργό και την Κίμωλο. Θα προσπαθήσουμε να πάμε σε κάθε νησί. Κοιτάζουμε την ασφάλεια της ομάδας, όμως… Αν ο καιρός δεν μάς το επιτρέψει και ματαιώσουμε κάποιο ταξίδι, θα πάμε μετά το Πάσχα. Θα εκπληρώσουμε το έργο που έχουμε υποσχεθεί».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε ότι «ο πιο ισχυρός Αθηναίος δεν έχει πρόσβαση σε αυτό το επίπεδο περίθαλψης μέσα σε ένα 24ώρο».

«Θέλουμε να διατηρήσουμε τον πληθυσμό μέσα στο κάθε νησί. Η Ελλάδα είναι ένα κόσμημα», πρόσθεσε. Όσον αφορά στο πώς τον υποδέχεται ο κόσμος, είπε γεμάτος ευτυχία: «Είμαι ευγνώμων για το πώς με υποδέχεται ο κόσμος, με ένα μεγάλο χαμόγελο».

Οι «Αταίριαστοι» τον ρώτησαν πόσα χρόνια μένει πλέον στην Ελλάδα, αλλά και το αν σκέφτεται να μετακομίσει. «11 χρόνια βρίσκομαι στην Ελλάδα… Πού αλλού να πάω; Δεν υπάρχει κάπου καλύτερα από την Ελλάδα… Η πραγματική Ελλάδα είναι τα νησιά, γι’ αυτό οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια», είπε ο πρίγκιπας Νικόλαος.

Σε άλλη ερώτηση για το αν η υπόλοιπη οικογένεια σκέφτεται να εγκατασταθεί στη χώρα μας για να ασχοληθεί με τα κοινά-την πολιτική, ξεκαθάρισε:  «Δεν ξέρω τι σκοπούς έχουν τα αδέλφια μου, αλλά ελπίζω  να εγκατασταθούν εδώ να τους βλέπω περισσότερο. Εμείς κάνουμε άλλα πράγματα, δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική».

Φωτογραφίες: Instagram, Papadakis

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ