Μια είδηση «βόμβα», έσκασε το βράδυ της Παρασκευής, 19 Απριλίου, όταν ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ, ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους, ύστερα από 14 χρόνια έγγαμου βίου.

Παρά την απόφαση τους, να τραβήξουν πλέον χωριστούς δρόμους, δεν παύουν να διατηρούν σεβασμό ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου.

Ωστόσο και σύμφωνα όμως με όσα αναφέρει δημοσίευμα της ελληνικής εφημερίδας «Απογευματινή», πηγές εκ των έσω, κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο από την πλευρά του Νικολάου. «Πρόκειται για μία γυναίκα που γνώρισε από κοινούς γνωστούς, με την οποία συνδέονται σοβαρά» λένε χαρακτηριστικά.

«Τα σενάρια χωρισμού είχαν κυκλοφορήσει και το 2019, αλλά τότε διαψεύστηκαν πανηγυρικά – με μετέπειτα κοινές τους εμφανίσεις, όπου ήταν μες στα μέλια. Τώρα όμως είναι επίσημο: η αυλαία στον γάμο τους έπεσε. Το διαζύγιο είναι παρόν. Και, όπως υποστηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες, περιθώρια επανασύνδεσης δεν υφίστανται», καταλήγει το άρθρο.

Είναι αξιοσημείωτο μάλιστα το γεγονός ότι, τους τελευταίους μήνες, οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν «παγώσει». Μάλιστα, η Τατιάνα Μπλάτνικ, ταξίδευε ολοένα και συχνότερα στο εξωτερικό, χωρίς τον σύζυγό της.  

Η ανακοίνωση του διαζυγίου που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας ανέφερε συγκεκριμένα:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ