Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Κάθριν Μίντλετον χθες το βράδυ βρέθηκαν στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο London Palladium προκειμένου να παρακολουθήσουν το φιλανθρωπικό Royal Variety Performance.

Ο Δούκας και η Δουκισσα του Κέιμπριτζ παργαμτοποίησαν μία νέα δημόσια εμφάνιση στο βασιλικό γκαλά Royal Variety Perfomance.

Όπως ήταν φυσικό το η Κάθριν Μίντλετον μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Το βασιλικό γκαλά Royal Variety Perfomance, είναι μία φιλανθρωπική εκδήλωση και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον είναι η τρίτη χρονιά που θα παραστούν. Είχαν βρεθεί στην ίδια εκδήλωση το 2014 και το 2017.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ απόλαυσαν την παράσταση από το βασιλικό θεωρείο, δεν σταμάτησαν να γελούν και να απολαμβάνουν το θέαμα. Μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκαν στην σκηνή προκειμένου να συγχαρούν τους ηθοποιούς και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Μάλιστα ένα παιδί προσέφερε στην Δούκισσα του Κέιμπριτζ μία ανθοδέσμη με λουλούδια που είχαν συγκεντρωθεί από τον κήπο του Royal Variety Charity στο δυτικό Λονδίνο, το Brinsworth House, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία αναγνώστρια του Hello.gr μας έστειλε φωτογραφίες από το Λονδίνο την ώρα που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον αποχωρούσαν από το London Palladium, δείτε τα στιγμιότυπα:

Φωτογραφίες: Κυριακή Καρβέλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ