Μια διαφορετική εμφάνιση έκανε η Μέγκαν Μαρκλ η οποία συναντήθηκε με την ακτιβίστρια Γκλόρια Στέινεμ στην αυλή ενός σπιτιού για να συζητήσουν για τα δικαιώματα των γυναικών, την εκπροσώπηση και την σημασία της ψήφου.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, ντυμένη casual, έδειχνε απίστευτα ενθουσιασμένη κατά την συνάντησή της με την 86χρονη Γκλόρια, σε ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη που γυρίστηκε για την Makers Women, ένα γυναικείο ιστότοπο ενδυνάμωσης.

Σε απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στα social media, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν την Μέγκαν Μαρκλ και την Γκλόρια να συζητούν χαλαρά σε ξύλινες καρέκλες σε μια καταπράσινη αυλή. Σε ένα σημείο μάλιστα, κάνουν την εμφάνισή τους τα αγαπημένα σκυλιά της Μέγκαν Μαρκλ, το μαύρο λαμπραντόρ Πούλα και το μπιγκλ Γκάι, που ξάπλωσαν μπροστά στα πόδια της Δούκισσας του Σάσεξ.

Αν και δεν έχει γίνει σαφές σε ποιο μέρος γυρίστηκε το βίντεο, η παρουσία των σκυλιών της Μέγκαν υποδηλώνει ότι το βίντεο μπορεί να γυρίστηκε στην πίσω αυλή του νέου σπιτιού του βασιλικού ζευγαριού αξίας 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο αγόρασαν τον Ιούνιο.

Το ασπρόμαυρο κλιπ που τραβήχτηκε από τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Ματ Σέιλς, δείχνει τις δύο γυναίκες να κάθονται στην σκιά ενός μεγάλου δέντρου, με ένα ξύλινο τραπέζι τοποθετημένο ανάμεσα στις καρέκλες τους, οι οποίες φαίνεται να απέχουν αρκετά μεταξύ τους, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

«Σήμερα είναι μια πολύ σπουδαία μέρα, για μένα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα» λέει η Μέγκαν Μαρκλ στην ακτιβίστρια και δείχνει ιδιαίτερα χαλαρή απολαμβάνοντας το ωραίο γραφικό περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ