Με ένα βίντεο – ανασκόπηση με τις καλύτερες στιγμές του 2019, αποχαιρέτησαν τον χρόνο που έφυγε, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ. Το βίντεο που ουσιαστικά αποτελεί μία συρραφή φωτογραφιών του βασιλικού ζευγαριού, αναρτήθηκε στις επίσημες σελίδες τους, στα social media. Ανάμεσα στις φωτογραφίες, είδαμε και μία της Μέγκαν Μαρκλ και της Κάθριν Μίντλετον, που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Wibledon. Στο στιγμιότυπο, η Δούκισσα του Σάσεξ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στέκονται δίπλα και φαίνεται να χαμογελούν. Και αυτή δεν ήταν η μοναδική φωτογραφία που αποτύπωνε την Κάθριν Μίντλετον.

Στο βίντεο περιλήφθηκε και μία οικογενειακή φωτογραφία από τη βάφτιση του Άρτσι, στην οποία έδωσαν το παρών ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του.

Το βίντεο συνοδεύτηκε με τα εξής λόγια: «Κοιτάζοντας πίσω το 2019…Σας ευχόμαστε μια πολύ ευτυχισμένη χρόνια καί σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας! Είμαστε χαρούμενοι που συναντήσαμε κάποιους από εσάς σε όλο τον κόσμο και ανυπομονούμε να γνωρίσουμε περισσότερους τη νέα χρόνια. Ευχόμαστε το 2020 να σας φέρει υγεία και ευτυχία –  Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ» .

Ξετρέλανε το Instagram η ανέκδοτη φωτογραφία του Άρτσι

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ