Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από ένα χρόνο έκανε ο Πρίγκιπας Φίλιππος στην τελετή παράδοσης του τίτλου του Αντισυνταγματαρχη της μοναδας Rifles του Βρετανικού στρατού, τον οποίο παρέλαβε τιμητικά η Καμίλα Πάρκερ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ και ο Δούκας του Εδιμβούργου στα 99 του χρόνια εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος, ντυμένος με ένα μπλε navy κοστούμι.

 

View this post on Instagram

 

Royal news: we saw Prince Philip today! ?

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on

Ο Δούκας του Εδιμβούργου κατείχε την θέση του Αντισυνταγματάρχη της μονάδας από το 2007, αλλά ο ίδιος είχε υπηρετήσει στο Σώμα από πολύ νεότερος και συγκεκριμένα από το 1953. Στη σημερινή εκδήλωση, ο  πρίγκιπας Φίλιππος τιμήθηκε από τον Στρατηγό Tom Copinger-Symes για τα 67 χρόνια συμβολής του στο Σώμα.

Την τιμητική θέση του Αντισυνταγματάρχη θα πάρει πλέον η Δούκισσα της Κορνουάλης και σύζυγος του Πρίγκιπα Κάρολου, Καμίλα, η οποία βρέθηκε στο Highgrove House στο Gloucestershire στην ειδική τελετή που διοργανώθηκε. Εκεί ο στρατηγός Patrick Sanders την καλωσόρισε στη θέση της νέας Αντισυνταγματάρχη της μονάδας Rifles του Βρετανικού στρατού.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ