Στις 31 Αυγούστου συμπληρώνονται 25 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα που στέρησε την ζωή στην πριγκίπισσα του λαού. Η Diana ποτέ δεν ξεχάστηκε από τους βρετανούς και τώρα ένα νέο ντοκιμαντέρ, βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά των ερευνών που έγιναν ανάμεσα στην Γαλλία και την Βρετανία. Μόνο που τα παιδιά της, William και Harry όχι απλά δεν είχαν ενημερωθεί, αλλά δεν ζητήθηκε καν η δική τους άποψη και φέρονται να είναι ενοχλημένοι.

Θεωρίες συνομωσίας και αλήθειες

Το νέο ντοκιμαντέρ του Channel 4 ανοίγει ξανά τον φάκελο των ερευνών για εκείνη την θλιβερή νύχτα στις 31 Αυγούστου στην γέφυρα Pont de l’Alma στην Γαλλία, όπου σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα η Diana και ο σύντροφός της, Dodi Fayed. Η εκπομπή χωρισμένη σε 4 μέρη, φέρνει στο φως τα τελικά πορίσματα, από την αστυνομία της Γαλλίας το 1997 και δεύτερον από την βρετανική αστυνομία το 2004. Θα αποκαλυφθούν άγνωστα στους περισσότερους στοιχεία για τις εκτιμήσεις της αστυνομίας καθώς και καταθέσεις μαρτύρων. Κάποιοι αστυνομικοί και ερευνητές που συμμετείχαν, μιλούν μάλιστα για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, ούτε ο William αλλά ούτε και ο Harry, έχουν λάβει γνώση του περιεχομένου της εκπομπής, έστω για τυπικούς λόγους, εφόσον αφορά στην μητέρα τους. Φυσικά δεν χρειαζόταν η άδεια τους για την προβολή της εκπομπής, αλλά μία τυπική ενημέρωση, για να είναι σίγουροι πως δεν προσβάλλεται με κανέναν τρόπο η μνήμη της ή δεν αφήνουν υπόνοιες για εμπλοκή στην υπόθεση μελών της οικογένειάς τους.

Στην εκπομπή θα αναφερθούν και όλες οι θεωρίες συνομωσίας που είδαν όλα αυτά τα χρόνια το φως της δημοσιότητας. Το ερώτημα «ποιος σκότωσε την Diana;» πλανόταν για πολλά χρόνια στα διεθνή media. Τίποτε μέχρι στιγμής όμως, δεν έχει αποκαλυφθεί που να αντικρούει την μέχρι στιγμής μόνη αλήθεια, πως πρόκειται για ατύχημα και ένα τυχαίο γεγονός.

Πηγή: Queen.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ