Τα έντονα ζυγωματικά και τα χείλη της Victoria Beckham, είνια τα δυνατά χαρακτηριστικά ομορφιάς της για τα οποία μοιράζεται συχνά τα μυστικά περιποίησή τους.

Ο προσωπικός κομμωτής της, Jason Collier, που επιμελείται επίσης τα μαλλιά των Eva Longoria και Sienna Miller, αποκάλυψε το τρικ που χρησιμοποιεί για να τονίσει περισσότερο τα ζυγωματικά και τα κόκκαλα του προσώπου της Victoria.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Collier (@hairbyjasoncollier)


Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο HELLO! UK «Αυτή η μέθοδος ονομάζεται hair contouring. Αυτό που κάνω είναι να στεγνώνω τα μαλλιά της Victoria, πίσω από το ένα αφτί της και να τους κάνω ένα μικρό γύρισμα στο τελείωμα. Στο πάνω μέρος, εκεί που βρίσκονται οι ρίζες τα διατηρώ λεία και τελείως ίσια. Αυτό λεπταίνει το πρόσωπο και αναδεικνύει τα μήλα στα μάγουλα».

Ο Jason, συνέχισε λέγοντας ότι «στην ουσία δημιουργώ ένα S στα μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Πάντα λέω στην Victoria, να έχει τη μία πλευρά πίσω από το αφτί της, ώστε να τονίζονται περισσότερο τα χαρακτηριστικά και οι γωνίες της”.

Το προϊόν που χρησιμοποιεί ο celebrity hairstylist για να πετύχει το hair contouring στην Victoria Beckham, είναι το Curling Gel Souffle της εταιρείας Shea Moisture, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο προϊόν styling ενός άντρα από τη Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας.

Curling Gel Souffle, Shea Moisture.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ