Οι ειδικοί από το Λονδίνο στην αρωματοποιία, του οίκου Molton Brown, αποκαλύπτουν το Limited Edition της συλλογής Heavenly Gingerlily. Αυτό το ευπώλητο, λευκό-λουλουδάτο icon αγαπήθηκε παγκοσμίως από γενιές για περισσότερα από 20 χρόνια. Και για να γιορτάσουμε αυτό το κλασικό άρωμα, σχεδιάσαμε μια όμορφη απεικόνιση των ανθισμένων κρίνων στα μπουκάλια Bath & Body and Hand Care.

Το Heavenly Gingerlily ξεκίνησε ως ένα προσωπικό έργο του Master Perfumer Jacques Chabert, με τον οποίο συνεργαζόμασταν από τις πρώτες μέρες μας είμαστε ακόμα περήφανοι που τον αποκαλούμε φίλο. Η ιδέα για το άρωμα άνθισε όταν ο Jacques επισκέφτηκε έναν βοτανικό κήπο και γοητεύτηκε από ένα εξαιρετικό είδος κρίνος τζίντζερ. Αναδημιούργησε τη μεθυστική του ποιότητα και το συνδύασε με υδάτινες νότες, βάζοντας τη δική του λουλουδένια πινελιά στην τάση της θαλάσσιας αρωματοποιίας της δεκαετίας του ’90

Συνδυασμένο με απαλές κορυφαίες νότες από κάρδαμο και τζίντζερ, το άρωμα έχει μια ανθισμένη καρδιά από κρίνο, συνυφασμένη με λαμπερή τουμπερόζα και ταγέτες. Μια βάση από ξύλο κέδρου και μόσχου προσφέρει μια ευγενική, μακροχρόνια διαδρομή – ιδανική για την πιο ονειρική τελετουργία αρωμάτων της άνοιξης.
Μεταμορφώστε το μπάνιο σας σε έναν λουλουδάτο παράδεισο. Μετακινηθείτε στην καθημερινή ευδαιμονία με τη συλλογή Hand Care. σε βάθος καθαρισμού, ενυδάτωσης και με λεπτό άρωμα.

ΟΙ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
Συνδυάζοντας την πολυτέλεια με τη φροντίδα για τον πλανήτη, όλες οι συλλογές μας είναι cruelty free, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής Heavenly Gingerlily – που κατασκευαζόταν πάντα στην Αγγλία στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας με ουδέτερο άνθρακα στο Elsenham. Για να βοηθήσουμε στη μείωση των απορριμμάτων, τα πλαστικά μας μπουκάλια είναι κατασκευασμένα από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό.

«Μου αρέσει να δημιουργώ αρώματα που ξεπερνούν τις τάσεις. Το Heavenly Gingerlily το αποτυπώνει στην ουσία του. Η λεπτή αλλά αισθησιακή λουλουδάτη υπογραφή του είναι έντεχνα χρωματισμένη με πικάντικο κάρδαμο και φρέσκο υάκινθο. Είναι χαριτωμένο και αποπνέει μια εκφραστική αύρα μέσα από αυτό καρδιά πλούσια σε λουλούδια. ”

Η Ιστορία του οίκου

Ο οίκος Molton Brown γεννήθηκε το 1971 στο Λονδίνο, στη South Molton Streetκαι θεωρείται η διαχρονική απεικόνιση του μοναδικού Βρετανικού στυλ. Σε συνεργασία με τους πιο συγχρόνους αρωματοποιούς και καλλιεργώντας την καλλιτεχνική τους ελευθερία, δημιουργεί ιδιαίτερα Eau de Parfumκαι Toilette, εμβληματικά προϊόντα για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά και το σπίτι. Η παραγωγή των προϊόντων ήταν και παραμένει στην Αγγλία συνεχίζοντας σταθερά τη δημιουργία αυθεντικών, αισθησιακών εμπειριών υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν την προσωπικότητά των καταναλωτών. Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα το Royal Warrant by appointment to Her Majesty the Queen, δηλαδή την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς αποτελούν επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.
Ως μέρος του διαρκώς εξελισσόμενου βιώσιμου ταξιδιού μας, ποτέ δεν κάναμε και ποτέ δεν θα κάνουμε δοκιμές σε ζώα, διατηρούμε τη δική μας μονάδα παραγωγής στο Elsenham και υπερασπιζόμαστε την ομορφιά που είναι πιο ευγενική προς το περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ