Η M·A·C Cosmetics, ένα beauty brand που γεννήθηκε από Makeup Artists και συνεχίζει να εμπνέεται από τις ανάγκες τους, γνωρίζει καλά τη δύναμη του skincare και πόσο σημαντική είναι η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ.

Ανά τα χρόνια έχει δημιουργήσει μια γκάμα από αφανείς ήρωες των backstage, skincare προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα να χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενισχύουν το αποτέλεσμα του μακιγιάζ. Το Skin Artistry, συνδυάζει την τεχνογνωσία των artists με την επιστήμη των
προϊόντων υψηλής απόδοσης, δημιουργώντας μία εξειδικευμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας που επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών όψεων στην επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα φυσικής λάμψης.

Σήμερα, η M·A·C αναβαθμίζει το Skin Artistry με τη σειρά M·A·C Hyper Real: Μία νέα skincare σειρά υψηλής απόδοσης, ειδικά διαμορφωμένη για να βελτιώσει την επιδερμίδα σου και να ενισχύσει το μακιγιάζ σου.

Στην ολοκαίνουργια skincare σειρά, η οποία φέρει την σφραγίδα της επιστήμης και την έγκριση των Μakeup Αrtists, πρωταγωνιστεί το Hyper Real Serumizer Skin Balancing Hydration Serum – ένα υβριδικό serum-moisturizer το οποίο εξισορροπεί, αναδομεί και ενδυναμώνει τον φραγμό της επιδερμίδας μεταμορφώνοντάς τη σε έναν πραγματικά βελούδινο και makeup-ready καμβά, αναδεικνύοντας τη φυσική της λάμψη.

Αναβάθμισε την makeup-friendly ρουτίνα περιποίησης και οχύρωσε την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου με τη νέα Hyper Real SkinCanvas Balm Moisturizing Cream, ολοκλήρωσε το τελετουργικό ομορφιάς με το πανίσχυρο αλλά πολύ απαλό έλαιο Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil.

Το αποτέλεσμα που θα σου χαρίσει η ένταξη τους, στην ρουτίνα περιποίησης σου είναι επιδερμίδα υγιή στην όψη και πανέτοιμη για εφαρμογή make-up.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ