Συνήθως η αλλαγή της εποχής και του καιρού, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για μια αλλαγή στα μαλλιά, αφού όλες μας θέλουμε να υιοθετούμε αποχρώσεις που ταιριάζουν τόσο με το mood του καιρού, όσο και με τις τελευταίες τάσεις.

Παρόλο που μια αλλαγή δεν είναι εύκολη υπόθεση, με το που δούμε το αποτέλεσμα και εφόσον μας ικανοποιεί, ένα «κύμα» φρεσκάδας και ανανέωσης μας πλημμυρίζει και  είναι ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα που γεμίζουν αυτοπεποίθηση την κάθε γυναίκα.

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, ρίξαμε μια ματιά στις αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή την εποχή και μια ήταν αυτή που ξεχώρισε… Οι hair colorists το αποκαλούν «cowgirl copper» και είναι από τις αγαπημένες επιλογές των celebrities. Το πασίγνωστο μοντέλο Emily Ratajkowski και η Megan Fox, είναι μερικές από τις διάσημες που τόλμησαν αυτή την αλλαγή στην εμφάνισή τους!

Πρόκειται για ένα απαλό χάλκινο κόκκινο που ταιριάζει με τους περισσότερους τόνους δέρματος. Αυτός ο «σιωπηλός» απαλός τόνος ενσωματώνει πολλές καφέ, κόκκινες και χρυσές αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα χρώμα ζωντανό που το κάνει να φαίνεται πιο φυσικό -από το κλασικό χάλκινο κόκκινο- στις επιδερμίδες.

Το copper hair colour, θέλει τι άκρες των μαλλιών να είναι λίγο πιο χάλκινες και ανοιχτές από τη ρίζα, δίνοντας την αίσθηση ότι φοράς συνεχώς καπέλο και ο ήλιος έχει ανοίξει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά σου. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ονομαστεί το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών «Cowgirl Copper», θυμίζοντας καουμπόισσα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το cowgirl cooper είναι μία γλυκιά απόχρωση που θα αναδείξει τέλεια την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου τους μήνες του καλοκαιριού. Το copper colour μπορεί να γίνει το ίδιο εύκολα σε μελαχρινά και σε ξανθά μαλλιά, αλλά πριν επιλέξεις να το υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου, είναι καλό να μιλήσεις με τον προσωπικό hair colourist σου για να σου πει ακριβώς του τόνους που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου.

Οι beauty lovers έχουν λατρέψει την συγκεκριμένη απόχρωση και ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ