Διώξτε τις λύπες σας και ελάτε στο «Dance for Peace» – το 10ο Βιεννέζικο Φιλανθρωπικό Χορό που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο

Save the Date: 4 Μαρτίου 2023, στο Hilton Nicosia

Η Επαγγελματική Καλλιτεχνική Σχολή Χορού «Fly-in-Dance», με την υποστήριξη του Δήμου της Βιέννης και της Αυστριακής Πρεσβείας στην Κύπρο, διοργανώνει το 10ο Φιλανθρωπικό Βιεννέζικο Μπαλ στην Κύπρο, στις 4 Μαρτίου 2023, στο Hilton Λευκωσίας.

Καθώς ο κόσμος γύρω μας περνάει δυσκολίες, η πίστη σε ένα λαμπρότερο μέλλον δημιουργώντας ένα θετικό περιβάλλον για όσους έχουν ανάγκη, είναι η κινητήριος δύναμή μας και ο λόγος για τη διοργάνωση του αξιότιμου 10ου Χορού της Βιέννης στην Κύπρο.

Δυστυχώς, η τρέχουσα περιφερειακή αναταραχή, ο πόλεμος και οι κοινωνικές αναταραχές οδήγησαν σε έναν αυξανόμενο αριθμό ασυνόδευτων ανηλίκων να αναζητήσουν καταφύγιο στην Κύπρο, ελπίζοντας να βρουν σταθερότητα και ένα ασφαλέστερο περιβάλλον.  Ως ομάδα διεθνών χορευτών, θέλουμε να συμβάλουμε στην ευημερία αυτών των παιδιών, ερχόμενοι μαζί στο φετινό χορό της Βιέννης για μια μαγική παράσταση στο «Dance for Peace».  Αυτή η διάσημη ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνεται με στόχο τη συγκέντρωση κεφαλαίων, από τα οποία – φέτος – θα ωφεληθεί η ΜΚΟ Hope for Children – CRC Policy Center, με την ελπίδα να συμβάλει στη βελτίωση της ζωής αυτών των παιδιών.

Κάθε χρόνο το Vienna Ball υποδέχεται εξέχοντα μέλη της κοινωνίας, από διάφορες χώρες, όπως επιχειρηματίες, πολιτικούς και διπλωμάτες.  Η έντονη και ζεστή ατμόσφαιρα του Ball δημιουργεί ένα τέλειο περιβάλλον για να συναναστραφούν οι καλεσμένοι και να κάνουν νέες γνωριμίες, ενώ συγκεντρώνουν χρήματα για να ωφελήσουν έναν διαφορετικό οργανισμό κάθε χρόνο.

Το πρόγραμμα του 10ου χορού της Βιέννης θα περιλαμβάνει τα μεγάλα εγκαίνια από τα πρωτοεμφανιζόμενα χορευτικά ζευγάρια και την ορχήστρα.  Διάφοροι χοροί όπως Waltz, Polka, Quadrille και Gallop θα παρουσιαστούν από τους χορευτές μας και θα προσφερθούν Master classes για τους καλεσμένους.

Ως εκ τούτου, σας προσκαλούμε εγκάρδια να συμμετάσχετε σε αυτή την αριστοκρατική εκδήλωση συμβάλλοντας έτσι στην εκπλήρωση της φιλανθρωπικής μας αποστολής.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο 10th Charity Vienna Ball στην Κύπρο,

Επισκόπηση εκδήλωσης

Τίτλος Εκδήλωσης: 10th Charity Vienna Ball στην Κύπρο

Στόχος: Η διάδοση του μηνύματος της ειρήνης και η θεραπεία της ψυχής μέσω του χορού.

Επιλεγμένο θέμα: “Χορεύοντας για την Ειρήνη”

Ημερομηνία εκδήλωσης: 4 Μαρτίου 2023​ 

Ώρα εκδήλωσης: 19:00​

Τόπος εκδήλωσης: Hilton Nicosia

Παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο για μια οπτική ανασκόπηση των προηγούμενων Μπαλών: Βίντεο YouTube: https://youtu.be/76jEWZ3qQOI

Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/ViennaBallCY

Instagram: @viennaball.cyprus

Πρόσκληση για Χορηγίες: Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία υποδοχής μερικών γνωστών φορέων για να συνεργαστούν σε αυτήν την εκδήλωση μέσω ενεργού συμμετοχής ή χορηγίας και υποστήριξης.

Συνεργαζόμαστε με κάθε μεμονωμένο χορηγό για να προσαρμόσουμε τις χορηγικές του ανάγκες για να υποστηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση, τις υπηρεσίες ή τις απαιτήσεις που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αγορά εισιτηρίων, επικοινωνήστε με τους διοργανωτές του Vienna Ball στη διεύθυνση:

+357 94-068916 (Ελληνικά/Αγγλικά) ή +357 94-068917 (Αγγλικά)

Ενδυματολογικός κώδικας: Μακρύ βραδινό ή φόρεμα, φράκο, σμόκιν ή φόρεμα-στολή

Διοργανωτές: Fly-in-Dance (Vienna Ball)

Ιστοσελίδες: www.viennaballcyprus.com / www.fly-in-dance.com

Email: [email protected]/ [email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ