Στόχος αυτής της σελίδας είναι να αναδείξει ότι όσο λαμπερή, σπουδαία και επιτυχημένη είναι μια προσωπικότητα σήμερα, κάποτε υπήρξε ένα νεαρό παιδί γεμάτο όνειρα, στόχους, φιλοδοξίες αλλά με πολλές ανησυχίες και φόβους.

Προσκαλέσαμε αρκετές προσωπικότητες να γράψουν ένα γράμμα απευθυνόμενοι στο νεότερο τους εαυτό, σε εκείνο το παιδί που μέσα από τη σκληρή δουλειά και τις προκλήσεις που του έφερε η ζωή κατάφερε να γίνει πηγή έμπνευσης για εμάς τους υπόλοιπους.

Τι θα συμβούλευαν αυτό το παιδί σήμερα; Θα ακολουθούσαν τον ίδιο δρόμο, τις ίδιες συνήθειες και επιλογές ή θα ήθελαν να διαγράψουν κάτι; Τι τους έμαθαν τελικά οι επιτυχίες αλλά και οι αποτυχίες τους;

Σκοπός της σελίδας μας είναι να προβάλουμε τη μοναδικότητα της αλήθειας αυτών των προσωπικοτήτων αφού πιστεύουμε ότι, ο μόνος στον οποίο λέμε την αλήθεια και εκείνος που γνωρίζει όλες τις πλευρές μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός!

Με αυτή την ενέργεια, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουμε αρκετά νεαρά άτομα, και όχι μόνο, που έχουν τις δικές τους ανησυχίες ώστε να πετύχουν τους στόχους τους και να εξελιχθούν μέσα από τα παράδειγμά των συγκεκριμένων ανθρώπων.

 

Η ομάδα του Dear Me,

Ηλίας Κυρατζής & Αλέξανδρος Αντωνιάδης

 

https://dearme.cy/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ