Η Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ, εισαγωγέας και διανομέας αθλητικών ειδών στην Κύπρο, καθώς και ιδιοκτήτρια των καταστημάτων FamousSports, της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων αθλητικών ειδών στην Κύπρο, επενδύει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και για ακόμα μια φορά αγκαλιάζει συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η εταιρία Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ, στο πλαίσιο των ενεργειών της ΕΚΕ για το 2023, συνεχίζει να στηρίζει ενεργά, τα φιλανθρωπικά ιδρύματα/συνδέσμους της Κύπρου που προσφέρουν ενεργά προς τη φροντίδα και την προστασία παιδιών και ενηλίκων. Τα 5 φιλανθρωπικά ιδρύματα/συνδέσμοι της Κύπρου στα οποία η εταιρία θα συνεισφέρει και αυτή τη χρονιά, είναι τα εξής:

«HOPE For Children» CRC Policy Center: ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει ως πρωταρχικό στόχο του, την προστασία και φροντίδα των παιδιών και των δικαιωμάτων τους.

«ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»: ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με στόχο του μεταξύ άλλων, την οικονομική ενίσχυση των παιδιών που χρίζουν άμεσης οικονομικής στήριξης.

Ο Σύνδεσμος «Οι φίλοι της Παιδικής Στέγης Λευκωσίας»: που φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 5 – 13 χρονών τα οποία βρίσκονται υπό τη νομική ευθύνη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Η Στέγη «ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ»: η οποία προστατεύει ενήλικα ορφανά άτομα με νοητική υστέρηση από όλη την Κύπρο που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν υποχρεωμένα να καταφύγουν σε οίκους ευγηρίας ή ψυχιατρικές κλινικές.

Το Κέντρο Ενηλίκων ΑΜΕΑ «ΙΑΣΟΝΕΙΟ – Χρώματα Ζωής»: το οποίο λειτουργεί ως κέντρο ημερήσιας φροντίδας ατόμων με αναπηρίες άνω των 21 ετών, τα οποία αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ενταχθούν σε καμιά άλλη δομή και κατ’ επέκταση δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους.

Όπως και κάθε άλλη χρονιά η FamousSports, με όλη της την αγάπη συνεισφέρει με το δικό της μοναδικό τρόπο, στην εξασφάλιση ειδών ένδυσης και υποδημάτων για την κάλυψη των αναγκών όλων αυτών των ομάδων.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία των καταστημάτων FamousSports, A.M. Papakyriakou, έχει ως αρχή της να συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία προσφέροντας οπότε είναι εφικτό, στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη εξασφαλίζοντάς τα απαραίτητα.

Α.Μ.ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΛΤΔ

Ανδρέα Αβρααμίδη 100

2024 Στρόβολος, Λευκωσία

Λευκωσία

T.: +357 22 455500

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ