Το Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τα καταστήματα Duty Free των Αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου. Για να γιορτάσουν αυτή τη νέα συνεργασία προσφέρουν διπλούς βαθμούς σε αγορές στα Duty Free σε όλους τους κατόχους καρτών Τράπεζας Κύπρου όπως και την ευκαιρία για διεκδίκηση ενός ταξιδιού με διαμονή στο Παρίσι.

Η Τράπεζα Κύπρου καλωσορίζει τη συμμετοχή των Duty Free των Αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου στο Σχέδιο Ανταμοιβή και προσφέρει από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, διπλούς βαθμούς με κάθε αγορά άνω των 50 ευρώ από τα συγκεκριμένα καταστήματα. Ακόμη, από τις 8 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου 2022, το Σχέδιο Ανταμοιβή με κάθε συναλλαγή σου από τα καταστήματα Duty Free των δυο αεροδρομίων, σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε κλήρωση και να διεκδικήσεις ένα ταξίδι με διαμονή για 2 άτομα στο Παρίσι.

Ο νικητής θα ταξιδέψει με ακόμα ένα άτομο στο Παρίσι με την Aegean και θα διαμείνει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για 4 βράδια. Επιπλέον θα απολαύσει δείπνο σε μια κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα Bateaux Mouches και θα έχει στη διάθεσή του €600 για να ξοδέψει στα καταστήματα Duty Free την ημέρα του ταξιδιού όπως αυτός επιθυμεί!

Μόνη προϋπόθεση για συμμετοχή στην κλήρωση, είναι η κάθε συναλλαγή που διενεργείται με τις κάρτες Τράπεζας Κύπρου στα καταστήματα Duty Free Λάρνακας και Πάφου, να ανέρχεται στο ποσό των €70 και άνω.

Με το Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών Ανταμοιβή, το μεγαλύτερο Σχέδιο Καρτών στην κυπριακή αγορά, έχεις την ευκαιρία να συγκεντρώσεις βαθμούς και να τους εξαργυρώσεις σε μελλοντικές αγορές σου, σε 250 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο και πάνω από 700 σημεία σε όλη την Κύπρο. Επιπλέον, εκτός από βαθμούς, πραγματοποιώντας συναλλαγές σε επιχειρήσεις του Σχεδίου, έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις ταξίδια, εισιτήρια για φεστιβάλ, συναυλίες και κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ