Η Τράπεζα Κύπρου επιδεικνύει ξανά την ηγετική της θέση στην αγορά, αυτή τη φορά ως η πρώτη τράπεζα που δημιουργεί μονάδα διαχείρισης εταιρειών τεχνολογίας που επιλέγουν ως βάση τους την Κύπρο.

Δημιουργία μονάδας εξυπηρέτησης στον νέο και αναπτυσσόμενο τομέα των «Διεθνών Εταιρειών ΤΠΕ» (Τεχνολογίας, Πληροφορικής, και Επικοινωνίας), που μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους στην Κύπρο.  Δημιουργείται στο IBU της Τράπεζας Κύπρου.

Πρόκειται για την πρώτη τράπεζα στη Κύπρο που προχωρά στη δημιουργία διαχείρισης των συγκεκριμένων εταιριών. Η ενέργεια αυτή αποσκοπεί, στην αποτελεσματική και βαθιά κατανόηση των επιχειρησιακών αναγκών τους όπως και στην καλύτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη  τους.

Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε στη δημιουργία της συγκεκριμένης μονάδας εξυπηρέτησης είναι γιατί ήδη διεθνείς εταιρίες τεχνολογίας έχουν μεταφερθεί με τα σημαντικά στελέχη και προσωπικό τους στην Κύπρο, κάτι που φαίνεται να ενισχύεται και από τα κίνητρα τα οποία ανακοινώθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο από την κυπριακή κυβέρνηση, επιτρέποντας έτσι την περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα.

Το IBU Technology HUB έχει για βάση του τη Λεμεσό, όπου δραστηριοποιούνται οι περισσότερες από τις εταιρίες τεχνολογίας.

Aerial view of the beautiful Marina in Limassol city in Cyprus, the beach, boats, piers, villas, commercial area, old port (palio limani) and Molos. A very modern, high end and newly developed space where yachts are moored and it’s perfect for a waterfront promenade.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ