Η 54χρονη Μαρί Σαντάλ Μίλερ, σύζυγος του Παύλου, του πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είναι γέννημα θρέμα του διεθνούς τζετ σετ και προέρχεται από πάμπλουτη οικογένεια. Γεννήθηκε στο Λονδίνο, αλλά µεγάλωσε στο Χονγκ Κονγκ και πολύ πριν παντρευτεί τον Παύλο πρωταγωνιστούσε στους κοσµικούς κύκλους του Upper East Side, του Παρισιού, του Λονδίνου, του Χονγκ Κονγκ και του Γκστάαντ μαζί με τις δύο αδερφες της.

Σπούδασε στα καλύτερα και ακριβότερα σχολεία όπως το Le Rosey στην Ελβετία και ήταν πάντα κομμάτι του διεθνούς τζετ σετ, με απίστευτες διασυνδέσεις. Έχει υπάρξει βοηθός του Άντι Γουόρχολ και έχει κάνει όλα της τα όνειρα πραγματικότητα μέσα από μια πολύ πετυχημένη πορεία στον χώρο της μόδας. Εχει δική της σειρά παιδικών ρούχων, τα οποία λατρεύει η Κέιτ Μίντλετον αλλά και συνολικά το διεθνές τζετ σετ.

Ο πατέρας της είναι ο «βασιλιάς» των duty free

Ο Ρόμπερτ Μίλερ, είναι γνωστός και ως ο βασιλιάς των duty free σε Ασία και Αμερική. Δημιούργησε τη δεκαετία του ’60 τα περίφημα DFS (Duty Free Shops), ξεκινώντας την επαγγελματική του πορεία το 1960 όταν ίδρυσε το πρώτο του κατάστημα Duty Free στο Χονγκ Κονγκ. Πλέον, έχει χτίσει μια αυτοκρατορία duty free καταστηµάτων αξίας δισεκατοµµυρίων. Μάλιστα, η Μαρί Σαντάλ είναι και διευθύντρια του διοικητικού συμβουλίου στην εταιρία του πατέρα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ