Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι, ο οίκος  Dior εγκαινίασε το νέο του pop-up στο L’ Avenue, το διάσημο παριζιάνικο εστιατόριο, διακοσμημένο με τα λαμπερά χρώματα του ολοκαίνουργιου αρώματος Miss Dior Eau De Parfum.

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία Dior Parfums καλωσόρισε, μέσα σε μια πληθώρα λουλουδιών, πολλές προσωπικότητες και φίλους του οίκου, όπως οι Zoey Deutch, Iris Law, Ana Girardot,

Sharon Alexie, Doja Cat, Younes Bendjima, Bryanboy, Wise Kaye, Louane, κ.λπ.

 

ΤΟ MISS DIOR ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟ LAVENUE, ΜΕ ΕΝΑ POPUP, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΠΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Για πρώτη φορά, το Miss Dior ντύνει στα χρώματά  του το L’avenue, το παριζιάνικο σημείο συνάντησης όλων των διάσημων και αστέρων, γιορτάζοντας  την  κυκλοφορία  του  ολοκαίνουργιου  αρωματικού  «Millefiori», που δημιουργήθηκε από τον François Demachy.

Η θεαματική και μαγευτική  διακόσμηση  αποκαλύπτει  μια  αφθονία λουλουδιών  με έντονα χρώματα, τόσο έξω όσο και μέσα. Αυτό το διασκεδαστικό pop-up προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες, τόσο μέσω ενός Photobooth όσο και με τη δημιουργία ενός αποκλειστικού, μαγευτικού φίλτρου στο Snapchat, το οποίο μέσω ψηφιακής απεικόνισης, προσφέρει ένα background στις φωτογραφίες διακοσμημένο με λουλούδια.

@DIORBEAUTY

@DIOR

#WAKEUPFORLOVE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ