Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διαδικτυακό σπίτι του SupportCY, που άνοιξε τις πόρτες του για να ψυχαγωγήσει και να εκπαιδεύσει παιδιά και όχι μόνο.

 Το πρόγραμμα #VirtualHomeCY που είχε διάρκεια από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκε από το Δίκτυο SupportCY της Τράπεζας Κύπρου με αφορμή τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που λήφθηκαν στη χώρα μας, αξιοποιώντας για ακόμα μια φορά την τεχνολογία και το ψηφιακό περιβάλλον.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αγκαλιάστηκαν όλες οι ψηφιακές δράσεις που συμπεριλάμβαναν απογευματινές δραστηριότητες – κουίζ δεξιοτήτων, μαθήματα για επίδοξους ρομποτιστές, γυμναστικές ασκήσεις για παιδιά και διαλέξεις για γονείς. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 13 εκπαιδευτικές δράσεις από 15 εκπαιδευτικούς και ειδικούς, με σχεδόν 135,000 προβολές.

Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων δράσεων, το SupportCΥ διοργάνωσε και μία διαδικτυακή συναυλία με τον Κύπριο τραγουδιστή Δημήτρη Μεσημέρη, θέλοντας να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του Covid-19. Η απήχηση της συναυλία έφτασε τις 32.000 προβολές.

Όλες οι δράσεις προβλήθηκαν Live από τη σελίδα του SupportCY στο Facebook.

Το #VirtualHomeCY έφεραν κοντά μας το #SupportCY, η Τράπεζα Κύπρου και ο Οργανισμός Reaction μαζί με τα μέλη του Δικτύου Leroy Merlin, Arnold’s Digital Printers, Το Χαμόγελο του Παιδιού, KIDS Alternativities, Αθλητικός Όμιλος Τράπεζας Κύπρου, Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής, Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, AΝΤ1, Baristro All Day Bar, FX Sound Productions Ltd, καθώς και ο Δήμος Στροβόλου και το Mind & Health.

Το Δίκτυο #SupportCΥ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου με τη συνεργασία του Οργανισμού Reaction, για τη στήριξη της Πολιτείας σε κρίσιμες στιγμές. Μαζί με επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανωμένα σύνολα, δημιουργήθηκε μια δομημένη συνεργασία σε μια προσπάθεια στήριξης της κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον Covid-19.

Μέχρι σήμερα το #SupportCY απαριθμεί 106 μέλη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να αποταθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] , να αναφέρουν τα βασικά στοιχεία της προσφοράς τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ