Η Yamamay, συνεχίζοντας την περσινή της προσπάθεια μεταφέρει το μήνυμα ότι: Η αληθινή ομορφιά ξεκινά από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να είσαι ο εαυτός σου.
O καθένας από εμάς είναι τόσο όμορφος, όσο όμορφα αισθάνεται με τον εαυτό του και κάθε άνθρωπος είναι όμορφος γιατί είναι μοναδικός, ξεχωριστός, με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Για το λόγο αυτό, η Yamamay επιλέγει να επανερμηνεύσει τους κανόνες της ομορφιάς, δίνοντας χώρο σε μια μόδα αποκλειστικά σχεδιασμένη για όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία, τη σωματική διάπλαση ή την εθνικότητα. Έτσι, η ομορφιά γίνεται «αυτοπεποίθηση» κάνοντας μας να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας, αντί να βασίζεται αποκλειστικά στην εξωτερική εμφάνιση. Έτσι λοιπόν, η YamamaY, επιλέγει να διαδώσει το μήνυμα της πληρότητας και να αναδείξει τη ρεαλιστική στάση του σώματος μέσα από το χορό, μια μορφή τέχνης υψηλής απήχησης , όπου το σώμα είναι ο πρωταγωνιστής.

4 επιτυχημένες χορεύτριες διαφορετικής ηλικίας, εθνικότητας και σωματικής διάπλασης, με επικεφαλής τη Georgina Rodriguez, τη σύντροφο του Cristiano Ronaldo, ο οποία ήταν ήδη το πρόσωπο της εκστρατείας για την συλλογή Άνοιξη /Καλοκαίρι 2019, χορεύουν μαζί, φορώντας κομμάτια από τη συλλογή Yamamay Basic- Φθινόπωρο του 2019, σε μια χορογραφία εμπνευσμένη από την δεκαετία του ’90 που ερμηνεύεται με σύγχρονο και σέξι τρόπο.

Giulia Pauselli: Γεννημένη στην Φλωρεντία το 1991, ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση, ενώ το 2014 πρωταγωνίστησε στο Crazy Horse Cabaret στο Παρίσι. Με γυμνασμένο σώμα και γεμάτη θετική ενέργεια, αγάπησε το χορό μέσα από τη γιαγιά της, η οποία εργαζόταν στο Teatro Comunale της Φλωρεντίας και την έπαιρνε συχνά μαζί της στις παραστάσεις.

Greta Zuccarello: Χορεύτρια κλασσικού χορού, με καταγωγή από το Treviso, που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε πρίμα μπαλαρίνα στο New York’s Peridance Contemporary Dance Company.

Becky Namgauds: Αγγλίδα χορεύτρια, διεθνής χορογράφος και κινησιολόγος. Έγινε γνωστή μέσα από την πειραματική χορογραφία που δίνει έμφαση στην γυναικεία δύναμη επί σκηνής. Η Becky είναι κάθε άλλο παρά ψηλόλιγνη και συμβολίζει την εξέλιξη των στερεότυπων που συνδέονται με την ομορφιά και το γυναικείο χορό.

Demi Rox Mensah: Έγχρωμη χορεύτρια, θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της Αφρικής, ενώ έχει εμφανιστεί πολλές φορές δίπλα αστέρες της ποπ. Το 2019 έλαβε μέρος στην περιοδεία των Spice Girls.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο απεικονίζουν σώματα κάθε άλλο παρά στερεότυπα – καλλιτέχνες με διαφορετικές ιστορίες, ενωμένοι μ’ ένα ισχυρό κοινό παρονομαστή: Τη διαφορετικότητα! κάτι που πρέπει να σεβόμαστε και να εκτιμούμε. Να ζούμε μια υγιή ζωή, χωρίς να έχουμε ένα αισθητικό πρότυπο. Να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους και να εκτιμούμε τον εαυτό μας αντί να νιώθουμε άσχημα αν δεν ταιριάζουμε σε ένα συγκεκριμένο αισθητικό πρότυπο.


Για τη Yamamay, αυτό δεν είναι μόνο μια διαφημιστική εκστρατεία, είναι μέρος ενός μονοπατιού που δίνει σε όλους φωνή. Οι συλλογές Yamamay σχεδιάζονται για όλους τους σωματότυπους. EVERYBODY for Every Body. Για τον καθένα ξεχωριστά, χωρίς διακρίσεις: η ποικιλομορφία είναι ομορφιά και ο καθένας μας είναι πολύτιμος πρώτα απ΄όλα για τον εαυτό του και μετα για τους όλους τους άλλους

Για να επικοινωνήσουμε αυτό το μήνυμα εντονότερα, επιλέξαμε κορίτσια που είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και μια γλώσσα, όπως αυτή του χορού, που διαφέρει από τις παραδοσιακές γλώσσες της μόδας.

«Ζητήσαμε από τη Georgina να ηγηθεί της χορευτικής ομάδας, μιας και πιστεύουμε ότι είναι το τέλειο πρόσωπο για το μήνυμα θετικότητας που θέλουμε να μεταδώσουμε. Στην πραγματικότητα, η Georgina δεν ταιριάζει με τη στερεότυπη έννοια της «κλασικής» ομορφιάς, αλλά είναι όμορφη με τον γενναιόδωρο και μεσογειακό της τρόπο, καθώς είναι διαφορετική στην αυτοπεποίθηση της ομορφιάς της ». Gianluigi Cimmino, Διευθύνων Σύμβουλος της Pianoforte Holding

«Επέλεξα να λάβω μέρος σ’ αυτό το project, όχι μόνο γιατί αποτελεί την φυσική εξέλιξη της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, αλλά κυρίως, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να πρεσβεύσω ένα μήνυμα στο οποίο πιστεύω ακράδαντα: τη σημασία της αποδοχής του σώματός μας και συνεπώς την αυτοεκτίμηση του καθενός από εμάς, πέρα από οποιοδήποτε μοντέλο και στερεότυπο.
Και το σημαντικότερο είναι, ότι το εκφράζουμε μέσα από το χορό, διαδίδοντας το μήνυμα με πιο ισχυρό και άμεσο και δραστικό τρόπο. Είναι γεγονός ότι ο χορός και η μόδα μπορούν να κάνουν πολλά μαζί» Georgina Rodriguez.

Καλλιτεχνική διευθύντρια του βίντεο είναι η Ilona McIlwain, χορογράφος o Simon Donnella ενώ η φωτογράφηση έγινε από τον Alfonso Onhur. Το πρόγραμμα καθώς και το βίντεο προβάλλονται στα μέσα επικοινωνίας της μάρκας από τις 20 Αυγούστου.

Ανακάλυψε περισσότερα στο
Yamamay.com

Ακολουθήστε την Yamamay στο Instagram και στο Facebook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ