Αναζητώντας την πρωτοτυπία και την εφευρετικότητα στον χώρο του επώνυμου sport ρολογιού η εταιρεία ΑΣΟΥΡΜΑΤΖΙΑΝ συστήνει στην Ελληνική αγορά τα ρολόγια LUMINOX.

 

Eνα αυθεντικό Ελβετικό brand, που χαρακτηρίζεται για την δυναμική και προηγμένη κατασκευή του. Πρωτοποριακά υλικά (CARBONOX και LUMINOX LIGHT TECHNOLOGY) που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την LUMINOX και εξασφαλίζουν σε κάθε ρολόι 25 % μεγαλύτερη αντοχή από αυτή του ατσαλιού ενώ ταυτόχρονα το κάνουν 6 φορές ελαφρύτερο από οποιοδήποτε άλλο ρολόι της αγοράς.

Ένας βετεράνος της βιομηχανίας των ρολογιών συνειδητοποιεί την νέα ανάγκη της αγοράς των sport ρολογιών και των υψηλών αθλητικών επιδόσεων .Έτσι γεννιούνται τα ρολόγια LUMINOX το 1989 με γνώμονα τη δέσμευση να προσφέρουν φωτισμό αιχμής και ευκρίνεια , να είναι πάντα ορατά και ευανάγνωστα σε χαμηλές ή καθόλου συνθήκες φωτισμού. ( Lumen είναι η λατινική λέξη για το φως και Nox είναι η λατινική λέξη για την νύχτα).

Όλα τα ρολόγια Luminox σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελβετία.
Υποβάλλονται απαραίτητα σε πρόσθετα βήματα κατασκευής που δεν απαιτούντα σε άλλα ρολόγια. Το διάσημο σύστημα φωτισμού που διαθέτουν με το αυτόματο τροφοδοτικό Luminox τοποθετείται σε κάθε ρολόι. Είναι μια δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία ,αλλά είναι αυτό που κάνει τα ρολόγια Luminox ξεχωριστά.

Χωρίς να χρειάζεται να πιέσετε ένα κουμπί ή να εκθέσετε το ρολόι σε μια πηγή φωτός, ο χρόνος είναι συνεχώς ορατός για έως και 25 χρόνια. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που κάνει τα ρολόγια LUMINOX «Αναγκαίο Εξοπλισμό» και για αυτό και το πολεμικό ναυτικό η αεροπορία ,η ακτοφυλακή των ΗΠΑ και πολλών άλλων χωρών παγκοσμίως τα έχουν επιλέξει.

Εδώ και 30 χρόνια τα ρολόγια Luminox έχουν επιβεβαιωθεί και επικυρωθεί από τις ελίτ στρατιωτικές μονάδες και επαγγελματίες αθλητές σε όλο τον κόσμο αλλά και από όλους εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν για το ρολόι που φορούν και διαθέτουν φανατικούς οπαδούς , όλοι είναι λάτρεις της ακρίβειας και της υψηλής αισθητικής και έχουν υιοθετήσει τα Luminox ως δικό τους « προσωπικό εξοπλισμό».

Γιατί η αλήθεια είναι, ότι είτε πρόκειται για έναν απαιτητικό αγώνα , είτε για μια μεγάλη προσωπική στιγμή αλλά και για καθημερινή αποστολή, ο χρόνος μετράε

Τα ρολόγια LUMINOX είναι κατασκευασμένα από την τεχνολογία του μέλλοντος ανθεκτικά σε κάθε περιπέτεια έτοιμα να σας συντροφέψουν μια ολόκληρη ζωή , φτιαγμένα για το παρόν και το μέλλον.

Αποκλειστική Διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο:
ΑΣΟΥΡΜΑΤΖΙΑΝ τηλ. +30 210 3251746 και  www.assourmadjian.gr

Βρείτε μας στο Facebook και στο Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ