Τα καινούργια γυναικεία μοντέλα που αποτυπώνουν το χαλαρό lifestyle της ζωής δίπλα στη θάλασσα, χωρίς να εγκαταλείπουν τα καταδυτικά χαρακτηριστικά για τα οποία είναι γνωστή η σειρά Aquaracer.

To Aquaracer, εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά και λειτουργίες που ταιριάζουν σε μια ζωή γεμάτη δράση -είτε στη θάλασσα, είτε στη στεριά- είναι ένα στιλάτο ρολόι, που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το τολμηρό πνεύμα της TAG Heuer. Με κάσα 35 χιλιοστών, η ελβετική ωρολογοποιία δημιούργησε το απόλυτο ρολόι για τη γυναίκα που θέλει να απολαμβάνει τις εμπειρίες της. Καμία κατάδυση, ακόμη και στα πιο μεγάλα βάθη, ή αναρρίχηση στις πιο ψηλές κορυφές, δεν είναι η ίδια, αν δεν βρεις το χρόνο να απολαύσεις τη θέα…

Το χαρακτηριστικό που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα είναι το μπλε, ένα βαθύ μπλε στο καντράν ή το λουράκι, που ξυπνά μνήμες από χαρούμενες στιγμές χαλάρωσης στο κατάστρωμα ενός σκάφους στη μέση του πελάγους. Τα καντράν των νέων Aquaracer έχουν ένα εφέ αντανάκλασης ηλιαχτίδας, ενώ το εφέ κυματισμού πάνω στο μπλε θυμίζει ήρεμα κύματα που χαϊδεύουν μια τροπική ακτή.

Το Aquaracer, βέβαια, υπήρξε πάντοτε ένα αθλητικό ρολόι, αξιόπιστο σε μεγάλα βάθη. Τα καινούργια μοντέλα δεν θα μπορούσαν να παρεκκλίνουν αυτής της παράδοσης. Έρχονται με quartz μηχανισμό, στεφάνη μονής κατεύθυνσης, βιδωτή κορώνα, φωσφορίζοντες δείκτες, ασφάλεια στο μπρασελέ ή το λουράκι και είναι αδιάβροχα σε βάθος 300 μέτρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ