Πολιτεία και Εκκλησία αποχαιρετούν σήμερα την Υπουργό Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 ετών το βράδυ της Δευτέρας, νοσηλευόμενη σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών. Η Υπουργός νοσηλευόταν από τις 16 Μαΐου, έπειτα από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.

Η εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί δημοσία δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία Υπουργού, από τον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγλαντζιά.

Οι συμμαθητές της αποχαιρετούν την Ζέτα Αιμιλιανίδου, φέρνοντας ξανά στην μνήμη τους αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια. Όπως λένε, ”ήταν πάντα χαμογελαστή, καλοσυνάτη, πάντοτε με αυτή την ειλικρίνεια, όπως ήταν μέχρι το τέλος της ζωής της”.

Η Εξόδιος Ακολουθία ξεκίνησε στις 11:00, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να καταφθάνει στην εκκλησία φανερά συγκινημένος και φορώντας γυαλιά ηλίου, απέτισε φόρο τιμής στη σορό της εκλιπούσας και συλλυπήθηκε τους συγγενείς της. Μαζί του και η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, που τον συνοδεύει. Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης, ενώ άγημα της Εθνικής Φρουράς και η ΣΜΕΦ θα αποδίδουν τιμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ