Η είδηση του θανάτου της Ζέτας Αιμιλιανίδου προκάλεψε θλίψη τόσο στον πολιτικό χώρο όσο και στους πολίτες της Κύπρου. Με την είδηση του θανάτου της, πλήθος κόσμου έσπευσε να στείλει συλληπητήρια στην οικογένεια της Υπουργού Εργασίας. Τα αδέλφια της Υπουργού, την αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο δημοσιεύοντας στους προσωπικούς τους λογαριασμούς κάποιες φωτογραφίες.

Ο αδελφός της Θεόδωρος Ιωαννίδης, δημοσίευσε την εικόνα από την χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με την φωτογραφία της αδελφής του Ζέτας, το αναμμένο κερί και τα λευκά λουλούδια ενώ αδελφή της, Μαίρη Κουτσελίνη ανήρτησε μια φωτογραφία με ένα κερί χωρίς λόγια.

Η εξόδιος ακουλουθία για τη Ζέτα Αιμιλιανίδου θα είναι δημόσια δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία Υπουργού, αύριο Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, ενώ η ταφή θα τελεστεί στο Κοιμητήριο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγλαντζιά. 

Επιθυμία της οικογένειας, στην κηδεία της Ζέτας Αιμιλιανίδου αντί στεφάνων, όσοι το επιθυμούν να κάνουν εισφορές που θα διατεθούν μέσω του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε Φιλανθρωπικά Ιδρύματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ