Πανέτοιμη για συναρπαστικές περιπέτειες και ριψοκίνδυνες αποστολές είναι η νέα ταξιδιωτική εκπομπή «PASSENGER» του ALPHA Κύπρου που κάνει Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 18:40. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στα πιο απίθανα, μακρινά και απίστευτα μέρη του πλανήτη, αφού ο ένας και μοναδικός ταξιδιώτης… ο Μάριος Πρίαμος ξέρει να επιβιώνει κάτω από δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Ο Μάριος Πρίαμος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και μεταξύ άλλων μίλησε για το χωρισμό του, τη νέα του εκπομπή στον Alpha αλλά και την πρόταση που έχει για τις βουλευτικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της εκπομπής. Ο ίδιος δήωλσε

Δέχθηκα κάποιες προτάσεις για να κατέβω στις βουλευτικές εκλογές, δεν έχω απαντήσει ακομα ούτε αρνητικά, ούτε θετικά. Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση, η ευθύνη είναι τεράστια αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι τομείς που μπορώ να βοηθήσω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου στην Βουλή.

Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι όμως για όλα. Όταν αποφασίσω θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Δεν θέλω να πω από ποια κόμματα δέχθηκα τις τιμητικές προτάσεις, γιατί σέβομαι τα πρόσωπα που μου έκαναν την πρόταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ