Η Μπιγιονσέ διαθέτει το τέλειο σώμα -κλεψύδρα. Η 37χρονη ποπ σταρ που καθηλώνει τους εκατομμύρια θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο με τη φωνή της και με τον εκπληκτικό χορό της, έχει παραδεχτεί ότι για να διατηρείται σε φόρμα, χρειάζεται να κάνει θυσίες. «Δεν μπορώ να τρώω ότι θέλω και πρέπει να γυμνάζομαι! Η αλήθεια είναι ότι απαιτούνται πολλές θυσίες. Μάλιστα, απαιτείται μεγαλύτερη ψυχική παρά σωματική δύναμη. Πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου για να ανταπεξέλθεις», έχει δηλώσει η ίδια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Ο προσωπικός προπονητής της Μπιγιονσέ, Μάρκο Μπόργκες, έχει δημιουργήσει ένα δικό του σύστημα γυμναστικής, γνωστό ως «Power Moves». Η Μπιγιονσέ, χάρη στο σύστημα αυτό, γυμνάζει εντατικά, όλο της το σώμα, σε λίγο χρόνο. Το σύστημα «Power Moves» που ακολουθεί η ποπ σταρ, συνδυάζει ασκήσεις που στοχεύουν σε διαφορετικές μυικές ομάδες ταυτόχρονα. Επίσης, το σύστημα αυτό, συνδυάζει το χαλαρό τρέξιμο, με το σπριντ, βοηθώντας έτσι, την καύση λίπους.

Ακόμα και στην περίπτωση που η Μπιγιονσέ έχει μόλις λίγα λεπτά στη διάθεσή της, με το σύστημα «Power Moves», θα προλάβει να κάνει κάποιες εντατικές ασκήσεις που θα τη βοηθήσουν να κάψει περισσότερες θερμίδες. Οι ασκήσεις αυτές είναι τα καθίσματα, οι προβολές και οι ασκήσεις- σανίδα. Όσο για τη γυμναστική που η ίδια απολαμβάνει περισσότερο, δεν είναι άλλη από τον χορό. «Για εμένα ο χορός είναι η γυμναστική που με κρατάει δραστήρια», έχει αποκαλύψει η ίδια στο Shape.

Ποιο είναι το κίνητρο της για να γυμνάζεται; «Η μουσική! Θα βάλω ένα τραγούδι που μου αρέσει πάρα πολύ και θα κάνω ασκήσεις με βαράκια 5 κιλών μέχρι αυτό ν τελειώσει!», έχει παραδεχτεί η 35χρονη ποπ σταρ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ