Η Τζένιφερ Λόπεζ, τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της διεθνούς showbiz. Η 50χρονη Λατίνα σταρ, χάρη στην διατροφή που ακολουθεί αλλά και στη καθημερινή πρόπονηση, διαθέτει επίπεδη κοιλιά, καλογυμνασμένους γλουτούς και μυώδες και καλοσχηματισμένο σώμα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο personal trainer της, Dodd Romero, στο Us Weekly, αποκαλύπτει τους 3 κανόνες που ακολουθεί η Λόπεζ για να έχει αυτό το σώμα και καλογυμνασμένη επίπεδη κοιλιά!

Δίνει έμφαση σε 4 κατηγορίες τροφίμων

Στην καθημερινή της διατροφή η Λατίνα σταρ δίνει έμφαση στις εξής κατηγορίες τροφίμων: στις άπαχες πρωτεϊνες, στα λαχανικά, στα καλά λιπαρά και στους καλούς υδατάνθρακες.

Λέει «ναι» στα υγιεινά φαγητά και «όχι» στα επεξεργασμένα 

Τα πράσινα λαχανικά όπως είναι το σπανάκι, τα χόρτα και το μπρόκολο έχουν καθημερινά θέση στο πιάτο της. Η Τζένιφερ Λόπεζ αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα και επιμένει στις φρέσκιες πρώτες ύλες.

Πίνει πολύ νερό

Η Τζένιφερ πίνει τουλάχιστον επτά ποτήρια νερό καθημερινά. Έτσι ενυδατώνει τον οργανισμό της και έχει την απαιτούμενη ενέργεια για όλη την ημέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ