Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου παραχώρησε συνέντευξη ο Μάνος Γαβράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, τις γνωριμίες με μεγάλους σταρ, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Το επώνυμό μου είναι Γαβριδάκης και μου το άλλαξαν οι ατζέντηδες στην Αμερική. Τελευταία μου συμμετοχή ήταν στην ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού”. Νόμιζα ότι θα έχει συγκεκριμένο κοινό, αλλά έσπασε τα ταμεία. Δεν πιστεύω στο Θεό, αλλά στο καλό. Δεν κρίνω κάποιον, αρκεί να υπηρετεί το καλό», είπε αρχικά ο Μάνος Γαβράς.

Μιλώντας για το ξεκίνημά του στην Αμερική ο Μάνος Γαβράς αποκάλυψε ότι «δούλεψα στην Αμερική ως μουσικός, ως μπάρμαν, σερβιτόρος και πορτιέρης, μετά έκλεισα τον πρώτο μου ρόλο στο Broadway».

«Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν πολύ καλή. Στο Glee ήταν επίσης πολύ ωραία συνεργασία. Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν υπερβολικά φιλική, προσιτή και απλή. Ο σταρ που σε κάνει να νιώθεις άβολα είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Είχα γνωρίσει και τον Αλ Πατσίνο, και ήταν πολύ εξωστρεφής και φιλικός», είπε ο Μάνος Γαβράς.

Ο Μάνος Γαβράς είπε στη συνέχεια για τις δύσκολες στιγμές: «Φυσικά και έφτασα στα όριά μου να τα παρατήσω. Οι δύο δυσκολότερες στιγμές στη ζωή μου ήταν στην Αμερική. Ένιωθα ότι κατέστρεψα τη ζωή μου και δε θα κάνω τίποτα. Η απώλεια του πατέρα μου ήταν μια πρωτόγνωρη διαδικασία, πρώτη φορά χάνω κάποιον δικό μου. Αλλάζει τη θέση σου στη ζωή. Ένα βάρος που κουβαλάω είναι ότι ο πατέρας μου “έφυγε” και είχα να τον δω ένα χρόνο».

Αναφερόμενος στα παιδικά βιβλία που έγραψε, ο Μάνος Γαβράς είπε ότι «ήθελα να επικοινωνήσω με τη νέα γενιά, τα παιδιά. Θα γίνω πατέρας σύντομα πιστεύω. Σκέφτομαι το μπαμπάς περισσότερο, όχι το σύζυγος».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ