Δράση, Διασκέδαση και Ενημέρωση αναμειγνύονται με πάθος και αδρεναλίνη σε μία ολοκαίνουργια διαδικτυακή ενότητα! 

Αύριο, το alphacyprus.com.cy ανανεώνεται και καλεί τους fans του Εxclusive Web Content να κάνουν κλικ στη νέα κατηγορία “ALPHA REEL”, που σε πρώτη φάση, έρχεται με τρεις out of the box επιλογές/υποκατηγορίες με διαδραστικά online βίντεο -παραγωγής ALPHA Κύπρου!

Mια από αυτές το “On A Mission” με τον Ζανέττο Λουκά, έναν Κύπριο που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, έζησε με φυλές, μαθήτευσε ως μοναχός Σαολίν και ξεπέρασε τα όρια του.

Ένας άνδρας συνώνυμο της περιπέτειας, με μοναδικές ιστορίες από την ζούγκλα του Αμαζονίου μέχρι και την χιονοστιβάδα στην Ισλανδία που έσωσε ανθρώπινες ζωές. Γι’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του, μας μίλησε στην πρόσφατη συνέντευξη που μας παραχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα του.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο στο 8ο λεπτό

On a Mission”: Τι θα λέγατε για μία διασκεδαστικού περιεχομένου σειρά που όμοιά της δεν έχει γίνει ξανά σε Ελλάδα και Κύπρο; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θα λατρέψετε το “On a Mission” το οποίο έρχεται να συστηθεί πρώτο… στο διαδικτυακό κοινό στις 22 Νοεμβρίουροή της εξέλιξης κάθε επεισοδίου θα δίνει κάθε φορά στον χρήση αυτό που ψάχνει: την αδρεναλίνη, το πάθος και τη γνώση σε θέματα που αφορούν τον καλεσμένο, το περιβάλλον, την αποστολή, τις τεχνικές. Αρχικά, ο καλεσμένος θα παίρνει ένα φάκελο για να εκτελέσει μία αποστολή… που κάθε φορά θα είναι και μία διαφορετική πρόκληση. Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος και με πόσο πάθος ή τρέλα θα φέρει εις πέρας την πρώτη αποστολή;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ