Η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο επαγγελματικό ορίζοντα. Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου ασχολείται με την μόδα, καθώς σχεδιάζει την δική της συλλογή ρούχων.

Η Υβόννη Μπόσνιακ όμως αποφάσισε να αφήσει για λίγο την σχεδίαση των ρούχων και να ασχοληθεί με ένα άλλο πολύ δημιουργικό κομμάτι όπως είναι η μαγειρική.

Το όμορφο μοντέλο, καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας δεν σταμάτησε να μαγειρεύει και να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τα λαχταριστά φαγητά της στο Instagram. Μάλιστα δεν ήταν και λίγες οι φορές που followers της έφτιαχναν τις συνταγές της.

Η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισε λοιπόν να κάνει την αγάπη της για την μαγειρική επάγγελμα, ανοίγοντας το δικό της κανάλι στο Youtube με συνταγές δικές της.

Η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου έχει κάνει την κουζίνα του σπιτιού τους στούντιο και πλέον θα μαγειρεύει για πολύ κόσμο και όχι μόνο για τον γνωστό τραγουδιστή και την κόρη τους, Ελένη.

«Παιδιά, έχω νέα να σας πω ? !!!! Μόλις ανέβασα το πρώτο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube ? Μπείτε στο Yvonini’s Kitchen Stories , εκεί θα σας έχω κάθε εβδομάδα πολλές πολλές συνταγές με τα αγαπημένα μου φαγητά/γλυκά …. και επειδή είναι το πρώτο, σας έφτιαξα μια συνταγή από την Γερμανία, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που λέγεται φλαμκουχεν ( μοιάζει πολύ με την πίτσα και γίνεται σε μόνο 20 λεπτάκια). Το link μπορείτε να το βρείτε στο προφίλ μου!!! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε … Subscribe, like, και σχόλιο! Ανυπομονώ να το φτιάξετε και να μου πείτε εντυπώσεις …. καλημέρα ?

#yvoniniskitchenstories #flammkuchen #cooking #recipe», έγραψε χαρακτηριστικά η Υβόννη Μπόσνιακ στην ανάρτησή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ