Η Σακίρα αποτελεί μια από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες τραγουδίστριες, αλλά βάζει σε προτεραιότητα τα παιδιά της. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια άφησε στην άκρη τις διαφορές της με τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ, και έσμιξαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου τους Μίλαν.

Η Κολομβιανή star και ο ποδοσφαιριστής φέρεται να συγκεντρώθηκαν για τα 10α γενέθλια του γιου τους και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Σακίρα διοργάνωσε ένα πάρτι με στενούς φίλους και μέλη της οικογένειάς της στο σπίτι της.

Στις 22 Ιανουαρίου, ο Πικέ έφτασε στο σπίτι, και μπήκε στον χώρο από το σπίτι των γονιών του, οι οποίοι είναι γείτονες της Σακίρα και μοιράζονται κοινόχρηστους χώρους. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η performer προκάλεσε αίσθηση αφού χαιρέτησε τους θαυμαστές της που συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της.

Η Σακίρα βγήκε στο μπαλκόνι της φορώντας μια λευκή μπλούζα και ένα ασορτί πουλόβερ που γράφει «Las mujeres facturan», που μεταφράζεται χαλαρά σε «Οι γυναίκες βγάζουν χρήματα».

Αν και η τραγουδίστρια χαίρεται για την υποστήριξη από τους θαυμαστές της, φέρεται να προστατεύει την ιδιωτικότητά της και να υψώνει τον τοίχο που χωρίζει το σπίτι της από την περιουσία της πρώην πεθεράς της, όπως αναφέρει η El Universal.

σακίρα

Η Σακίρα και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής πήραν χωριστούς δρόμους το 2022 μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας, ενώ μετά τον χωρισμό τους, η 45χρονη καλλιτέχνης επέστρεψε στη μουσική.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ