Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ  «Fay’s time» και απάντησε σε ερώτηση για τον Δήμο Βερύκιο.

Η ίδια τον Απρίλιο του 2021 είχε πει στο περιοδικό Hello!:
«Έχω βιώσει bullying, το οποίο γινόταν δημόσια και σε συχνότητα. Ο Δήμος Βερύκιος μου ασκούσε bullying  την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος του Alpha και εγώ έκανα στο ίδιο κανάλι μια κοινωνική εκπομπή που ήταν πρώτη σε τηλεθέαση. Σχολίαζε με πολύ αγενή τρόπο κομμάτια της προσωπικής μου ζωής, για τα οποία δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δύο χρόνια μετά επανήλθε στο θέμα Δήμο Βερύκιο και απαντώντας στην ερώτηση της εκπομπής ανέφερε:

«Δεν έχω καμία πικρία με τον Δήμο Βερύκιο. Όλα καλά. Τον έχω συγχωρέσει. Πραγματικά. Δεν έχει νόημα. Δεν με πήρε τηλέφωνο φυσικά. Τον έχω συγχωρέσει γιατί να με πάρει; Το να κόψεις μια εκπομπή δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη.

Κάποιοι άνθρωποι σου πριονίζουν την καρέκλα σιγά σιγά, ροκανίδι ροκανίδι, αλλά τώρα δεν θέλω να μείνω σε αυτό. Τα έχω μετουσιώσει όσα συνέβησαν. Τελείωσε αυτό το θέμα.

Είμαι πολύ ευγνώμων γιατί αυτή η εκπομπή έμεινε 15 χρόνια στο prime time πρώτη σε τηλεθέαση και αυτή τη στιγμή είναι άλλοι οι στόχοι μου και άλλη η προτεραιότητά μου. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ