Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή της Ελλάδας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για όλα… Για τη «χρυσή» εποχή του «Πάμε Πακέτο», το status του «sex symbol» και τον επιτυχημένο γάμο της.

Για τις δυσκολίες και τον σεξισμό που αντιμετώπισε στην τηλεόραση ανέφερε: «Έχω δεχτεί σεξισμό στον χώρο της τηλεόρασης. Το έχω ακούσει από γυναίκα αυτό, ότι “έλα μωρέ, τι είναι η Χατζηβασιλείου; Ένα όμορφο κορίτσι”. Οκ, αλλά αυτό το κορίτσι κράτησε μια εκπομπή 15 χρόνια στο prime time, 1η σε τηλεθέαση και μάλλον δεν ήταν μόνο επειδή ήταν ένα όμορφο κορίτσι».

Για την εξωτερική της εμφάνιση και πώς νιώθει με τον εαυτό της, αλλά και τα σχόλια που δεχόταν και την χαρακτήριζαν ως “sex symbol”πρόσθεσε: «Νιώθω όμορφη. Παλιά ντρεπόμουν να το πω, δεν το πίστευα. Δεν με ενοχλεί να με αποκαλούν “sex symbol”, το θεωρώ πολύ τιμητικό».

Τέλος, αναφέρθηκε στον γάμο της και το «μυστικό» για να διατηρηθεί στις προκλήσεις και τις δυσκολίες που όλοι έχουν να αντιμετωπίσουν…

«Το μυστικό είναι: το να θες να διατηρήσεις έναν γάμο. Αλλιώς έχεις 200 λόγους να τον διαλύσεις. Και άμα θες να βρεις θέματα, βρίσκεις κάθε μέρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ