Έξαλλος ο Τομ Κρουζ με το συνεργεία του στα γυρίσματα της ταινίας “Mission: Impossible 7”.

Ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται να φώναζε στους τεχνικούς της παραγωγής, καθώς δεν είχαν τηρήσει τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Φοβούμενος μην του κλείσουν την παραγωγή λόγω διάδοσης του ιού, ο καλλιτέχνης προειδοποιεί με έντονο ύφος τους συνεργάτες του, λέγοντας τους τα “έξω από τα δόντια”.

Το γεγονός αποκαλύφθηκε μέσα από ένα ηχητικό ντοκουμέντο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας και δημοσιεύτηκε μέσα από την εφημερίδα “The Sun”.

“Αν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό, θα πάρετε πόδι. Όποιον δω να το κάνει, αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις. Στο Χόλιγουντ επέστρεψαν στα στούντιο και γυρίζουν ταινίες χάρη σ’ εμάς. Επειδή πιστεύουν σ’ εμάς και σ’ αυτό που κάνουμε. Κάθε βράδυ είμαι στο τηλέφωνο με στούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς. Χρησιμοποιούν το παράδειγμά μας για να κάνουν ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες. Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας. Δεν θα τους δώσουν αυτές φαγητό να φάνε ούτε θα πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους”

Aκούστε το ηχητικό:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ