Ο Alpha Κύπρου, αυτό το καλοκαίρι, έχει ανεβάσει τη νούμερο ένα παράσταση που ήρθε για να γεμίσει τις νύχτες μας με γκλίτερ, μουσική, χορό και αστερόσκονη!

Δείτε επίσης: Το Κλουβί με τις Τρελές: Αυτά γίνονται στα καμαρίνια

“Το Κλουβί με τις τρελές” του Jean Poiret σε μια ξεκαρδιστική απόδοση του Φώτη Γεωργίδη θα περιοδεύσει σε όλη την Κύπρο, ενώ οι πρώτες παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν με τεράστια επιτυχία, αφού όλες ήταν sold out.

Ο Μάριος Δημητρίου στον ρόλο της Μαριλού, αλλά και όλο το υπόλοιπο cast που μεταμφιέζεται σε ρόλους που έχει ήδη λατρέψει το κοινό, προσκαλούν όλη την Κύπρο να «βρεθεί» και να περάσει ένα όμορφο, ξέφρενο και διασκεδαστικό βράδυ!

Κλείσε το εισιτήριο σου όσο προλαβαίνεις!

Υπόθεση:

Στο Σαιν Τροπέ της Κυανής Ακτής, ο Τζωρτζ, διευθυντής του πολυτελούς night club «Το Κλουβί με τις Τρελές», είναι ζευγάρι εδώ και είκοσι χρόνια με τον πρωταγωνιστή του κεντρικού show του μαγαζιού. Όταν όμως ο γιος του αποφασίζει να παντρευτεί την κόρη ενός βουλευτή του συντηρητικού κόμματος και της …θεούσας συζύγου του, η ρουτίνα τους ταράσσεται συθέμελα.

Μάλιστα η συνάντηση των υποψήφιων συμπεθέρων, φέρνει τη μία παρεξήγηση μετά την άλλη. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο με την εμφάνιση της βιολογικής μητέρας του …γαμπρού, που προκαλεί ένα σκάνδαλο, το οποίο είναι αποφασισμένοι να απαθανατίσουν παπαράτσι-δημοσιογράφοι.

Το κωμικό και το τραγικό συνθέτουν ένα έργο γεμάτο χρώμα, λάμψη, φρου φρου, φτερά και πούπουλα, που έγινε 2 φορές ταινία κι επιτυχημένο μιούζικαλ και εγγυάται μια βραδιά ασταμάτητου γέλιου!

ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ! του Jean Poiret σε απόδοση/ Σκηνοθεσία του Φώτη Γεωργίδη!

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Τσέλεπος, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Άννα Γιαγκιώζη, Βασίλης Χαραλάμπους, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Φώτης Γεωργίδης, Έλενα Δημητρίου, Σοφοκλής Σοφοκλέους, Κωνσταντίνος Βασιλείου.

Χορογραφίες: Παύλος Λαζάρου

Σκηνογραφία: Έλενα Τερέπεη

Ενδυματολόγος: Λάκης Γενεθλής

Μακιγιάζ: Ηλίας Γεωργίου

Φροντιστήριο: Χριστιάνα Σολομώντος

Μετάφραση: Άντρια Τόλλα

Παραγωγή : ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ