Λίγο έμεινε μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, «Το κλουβί με τις τρελές»… Της παράσταση που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και θα γεμίσει με γκλίτερ, μουσική, χορό και αστερόσκονη τις καλοκαιρινές βραδιές μας.

Η νούμερο ένα παράσταση του καλοκαιριού θα ξεκινήσει το «ταξίδι» της την Τετάρτη, 29 Μαΐου από το Σατιρικό Θέατρο στην Αγλαντζιά και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε όλη την Κύπρο, ώστε να απολαύσουν όλοι όσοι επιθυμούν την κωμωδία του Jean Poiret σε μια ξεκαρδιστική απόδοση του ταλαντούχου Φώτη Γεωργίδη.

Δείτε επίσης: Το “Λούης Night Show” μετατράπηκε σε “Κλουβί με Τρελές” (Βίντεο)

Οι ηθοποιοί ανυπομονούν με λαχτάρα να ανέβουν στη σκηνή, γι’ αυτό και μερικοί από τους πρωταγωνιστές δεν κρατήθηκαν και μοιράστηκαν με το κοινό ένα backstage στιγμιότυπο.

Αντρέας Τσέλεπος, Μάριος Δημητρίου, Κωνσταντίνος Βασιλείου, Σοφοκλής Κασκαούνιας και Βασίλης Χαραλάμπους, πόζαραν από το καμαρίνι τους σε μια χαλαρή στιγμή κατά τη διάρκεια των προβών τους.

Κλέισε έγκαιρα τη θέση σου!

Απόδοση / Σκηνοθεσία: Φώτης Γεωργίδης

Σκηνογραφία: Έλενα Τερέπεη

Κοστούμια:  Λάκης Γενεθλής

Χορογραφίες: Παύλος Λαζάρου

Μακιγιάζ: Ηλίας Γεωργίου

Φροντιστήριο: Χριστιάνα Σολομώντος

Μετάφραση: Άντρια Τόλλα

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Τσέλεπος, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Άννα Γιαγκιώζη, Βασίλης Χαραλάμπους, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Φώτης Γεωργίδης, Έλενα Δημητρίου, Σοφοκλής Σοφοκλέους, Κωνσταντίνος Βασιλείου.

Παραγωγή: ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ