Γέλιο, χορός, μουσική, εντυπωσιακές μεταμφιέσεις και συγκίνηση επικράτησαν στην λαμπερή πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές». Μια παράσταση που «ήρθε» για να γεμίσει το φετινό μας καλοκαίρι με γκλίτερ, χρώμα και αστερόσκονη.

Διαβάστε επίσης – Το κλουβί με τις τρελές: Η Αριστοτέλους πήγε στην πρεμιέρα και την ανέβασαν στη σκηνή

Το βράδυ της Τετάρτης, 29 Μαΐου, το Σατιρικό Θέατρο πλημμύρισε από το κοινό που έσπευσε να απολαύσει το πιο αγαπητό cast ηθοποιών στην Κύπρο. Ο καθένας ξεχωριστός, σε ρόλους που θα «αφήσουν εποχή», μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες και τις χαρακτηριστικές τους ατάκες.

Drag queens (και όχι μόνο) έκαναν την εμφάνιση τους στη σκηνή και χάρισαν στους θεατές μια σύγχρονη και πρωτότυπη για τα κυπριακά δεδομένα παράσταση. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, τα χειροκροτήματα «έδιναν κι έπαιρναν» καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, με αποκορύφωμα το παρατεταμένο χειροκρότημα στο τέλος!  

«Το κλουβί με τις τρελές» του Γάλλου Jean Poiret, απέκτησε πλέον την πιο ξεκαρδιστική εκδοχή του από την «πένα» του ταλαντούχου ηθοποιού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη, Φώτη Γεωργίδη, τον οποίο απολαμβάνουμε επίσης στην παράσταση σε ένα ιδιαίτερο ρόλο.

Η παραγωγή του Alpha Κύπρου, θα συνεχίσει το «ταξίδι» της σε όλη την Κύπρο για (σχεδόν) όλο το καλοκαίρι και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις αυτό το μοναδικό θέαμα που σκορπίζει απέραντο γέλιο… Γι’ αυτό κλείσε έγκαιρα τα εισιτήρια σου για τις παραστάσεις του Ιουνίου και Ιουλίου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ