Η Χριστιάνα, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για πολλούς τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό κατά καιρούς τους ταλαντούχους συνεργάτες της.

Φυσικά, το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού ρεπορτάζ έχει επικεντρωθεί τις τελευταίες εβδομάδες στα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Ποιοι θα είναι οι νέοι συνεργάτες;

Στην εκπομπή Με Αγάπη Χριστιάνα, συνεχίζει στο πάνελ ο τηλεοπτικός συνοδοιπόρος της εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο δημοσιογράφος, Χάρης Παπαθεοχάρους. Η γυναικεία παρουσία που βρίσκεται πολύ κοντά στο να “κλειδώσει” και να βρίσκεται ξανά στο πάνελ της εκπομπής είναι η τραγουδίστρια, Σοφία Πρώιμου.

 

Ένα επιπλέον νέο πρόσωπο έκπληξη όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα μπει στην παρέα της Χριστιάνας Αριστοτέλους αφού πέρασε από επιτυχημένο δοκιμαστικό και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στο πλατό της παρουσιάστριας από 6 Σεπτέμβρη, δίνοντας νέο αέρα.

Εκτός πάνελ της εκπομπής θα μείνει ο δημοσιογράφος Τάσος Ευαγγέλου, σύμφωνα με πληροφορίες της showbiz , ο οποίος αναλαμβάνει έναν διευρυμένο ρόλο μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα επιστρέφει από 6 Σεπτεμβρίου, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες και αλλαγές!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ