Χωρισμός-βόμβα για τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο, οι οποίοι σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη για τη RealLife, δεν είναι πια μαζί μετά από δέκα χρόνια σχέσης.

Όπως διαβάζουμε, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής πήραν την απόφαση να ρίξουν αυλαία στην σχέση τους, διατηρώντας ως βασική προτεραιότητα την προστασία των δυο παιδιών τους.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι λόγοι που φαίνεται να οδήγησαν τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο σε αυτή την απόφαση είναι κατά κύριο λόγο ιδεολογικοί.

«Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις» αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έγιναν ζευγάρι το 2013 και έκτοτε προτίμησαν να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σταθερό τους μέλημα ήταν και είναι πάντα πάντα η προστασία και η ισορροπημένη ανατροφή των παιδιών τους, της 8χρονης Αγάπης και της 6χρονης Αθηνάς, τις δύο αδελφές του 17χρονου Αχιλλέα, τον οποίο η Θεοφανία Παπαθωμά έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ