Η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” συνάτησε τον Δημήτρη Ουγγαρεζο και ζήτησε το σχόλιο του πάνω στα τηλεοπτικά δρώμενα. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε και για τις δικές του επαγγελματικές κινήσεις, αλλά και για την κόντρα μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Πετράκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στην ραδιοφωνική του μεταγγραφή από τον Ρυθμό 9.49 στο My Radio: “Έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή. Όταν νιώθεις υπερβολικά άνετα σε έναν χώρο δεν σου κάνει καλό γιατί επαναπαύαεσαι. Ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα, να δοκιμάσω, μπορεί να μην τα καταφέρω”.

Όσον αφορά την πρόσφατη διαφωνία του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Πετράκου, ο ίδιος τόνισε πως δεν πιστεύει πως έχουμε να κάνουμε με μία μεγάλη έχθρα : “Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα κόντρας, τώρα το τι ειπώθηκε μετά είναι δικό τους θέμα. Πρέπει νομίζω να μείνουμε στο τι είδαμε και να κρίνει ο καθένας μας. Έχουμε μία συνέντευξη και τις απαντήσεις, τα υπάλοιπα μας κάνουν να χάσουμε το νόημα. Είναι σημαντικό στην τηλεόραση να δίνουμε σημασία στη γνώμη του τηλεθεατή”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ