Τον Τάσο Σοφρωνίου τον απολαμβάνουμε φέτος μέσα από το «Greece’s Next Top Model», όπου βρίσκεται στην κριτική επιτροπή με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του.

Φυσικά, η προσωπική του ζωή βρίσκεται στα καλύτερά του καθώς εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Αντώνη Φονιαδάκη, από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους χορογράφους της γενιάς του.

Οι δυο τους μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο ο Τάσος Σοφρωνίου όσο και ο Αντώνης Φονιαδάκης έχουν μοιραστεί στα social media στιγμές από την καθημερινότητά τους. Στις φωτογραφίες τους βλέπουμε να ποζάρουν ευδιάθετοι σε χαλαρές στιγμές, από τις διακοπές τους αλλά και από εξόδους που κάνουν μαζί.

Σε παλαιότερη ανάρτηση του μάλιστα ο Τάσος Σοφρωνίου, είχε ευχηθεί στον σύντροφό του για την επέτειο σχέσης τους, όπου είχαν κλείσει 10 χρόνια μαζί. «10 χρόνια γράφουμε τη δική μας, ασυνήθιστη, μοναδική ιστορία μαζί. Πάμε για άλλη μια δεκαετία», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Δείτε κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ